Ostatnio zrezygnował z fotela jury Kuba Wojewódzki, a teraz okazało się, że podobne myśli chodzą po głowie Małgorzacie Foremniak. Wszystko wskazuje na to, że jesienią widzowie zobaczą jury w zupełnie innym składzie.
![[Obrazek: foremniak.jpg]](http://img813.imageshack.us/img813/1851/foremniak.jpg)
Od jakiegoś czasu w mediach huczy od plotek na temat obecności jurorów w czwartej edycji „Mam talent”. Najpierw zrezygnował z udziału Kuba Wojewódzki, który obecnie jest jurorem w innym show TVN „X Factor”. Mówi się, że dziennikarz podjął decyzję właśnie ze względu na swoje nowe zajęcie.Teraz pod znakiem zapytania staje udział w show Małgorzaty Foremniak. Powód? Jak nieoficjalnie dowiedział się "Fakt", aktorka wciąż jest w kiepskiej kondycji psychicznej po śmierci mamy. Poza tym, jak mówi się na korytarzach stacji, aktorka twierdzi, że ma trochę dość występów w podobnych show.Stacja ma teraz twardy orzech do zgryzienia. Kto mógłby zastąpić Foremniak? Kto dorówna jej wdziękiem i poczuciem humoru?
Podobno jest już kilka kandydatek na ewentualne zastępstwo, a wśród nich była jurorka hitowego show tanecznego „You Can Dance” Weronika Marczuk (40 l.). Nieoficjalnie mówi się, że to ona ma największe szanse na to, by usiąść w fotelu pani Małgorzaty. I choć sama nie potwierdza tych informacji, przyznaje że jest otwarta na wszelkie propozycje ze strony TVN. Gdyby Marczuk została jurorką „Mam talent”, byłby to chyba jeden z najgłośniejszych powrotów do telewizji! Była żona Cezarego Pazury nadal boryka się z piętnem afery z CBA i walczy o dobre imię. Udział w programie na pewno by jej pomógł powrócić do show-biznesu. Z tego co wiadomo, jedynie Agnieszka Chylińska będzie jurorką w kolejnej edycji „Mam talent”. Piosenkarka skorzystała na udziale w show, więc i tym razem nie odmówi sobie występu w programie. Szkoda tylko, że nie będzie obok niej już Wojewódzkiego, z którym świetnie się dogadywała.Czy „Mam talent” da się w ogóle jeszcze uratować? Zmiany jurorów czasem wychodzą produkcjom telewizyjnym na dobre, ale odejście tak charakterystycznych osób może też zaszkodzić. Będziecie tęsknić za Małgorzatą Foremniak? Jej obecność w jury nie wszystkim się podobała, ale widzowie zdążyli się już do niej przyzwyczaić. Czy TVN znajdzie godne zastępstwo? Przekonamy się niebawem! W końcu castingi do programu ruszają lada dzień!
Inf.: teleshow.pl