Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Najpierw Wojewódzki, teraz rezygnuje Foremniak
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

mabud73

Tak jak przypuszczano, następną osobą która rezygnuje z fotela w jury "Mam talent" jest Małgorzata Foremniak.

Ostatnio zrezygnował z fotela jury Kuba Wojewódzki, a teraz okazało się, że podobne myśli chodzą po głowie Małgorzacie Foremniak. Wszystko wskazuje na to, że jesienią widzowie zobaczą jury w zupełnie innym składzie.

[Obrazek: foremniak.jpg]

Od jakiegoś czasu w mediach huczy od plotek na temat obecności jurorów w czwartej edycji „Mam talent”. Najpierw zrezygnował z udziału Kuba Wojewódzki, który obecnie jest jurorem w innym show TVN „X Factor”. Mówi się, że dziennikarz podjął decyzję właśnie ze względu na swoje nowe zajęcie.Teraz pod znakiem zapytania staje udział w show Małgorzaty Foremniak. Powód? Jak nieoficjalnie dowiedział się "Fakt", aktorka wciąż jest w kiepskiej kondycji psychicznej po śmierci mamy. Poza tym, jak mówi się na korytarzach stacji, aktorka twierdzi, że ma trochę dość występów w podobnych show.Stacja ma teraz twardy orzech do zgryzienia. Kto mógłby zastąpić Foremniak? Kto dorówna jej wdziękiem i poczuciem humoru?
Podobno jest już kilka kandydatek na ewentualne zastępstwo, a wśród nich była jurorka hitowego show tanecznego „You Can Dance” Weronika Marczuk (40 l.). Nieoficjalnie mówi się, że to ona ma największe szanse na to, by usiąść w fotelu pani Małgorzaty. I choć sama nie potwierdza tych informacji, przyznaje że jest otwarta na wszelkie propozycje ze strony TVN. Gdyby Marczuk została jurorką „Mam talent”, byłby to chyba jeden z najgłośniejszych powrotów do telewizji! Była żona Cezarego Pazury nadal boryka się z piętnem afery z CBA i walczy o dobre imię. Udział w programie na pewno by jej pomógł powrócić do show-biznesu. Z tego co wiadomo, jedynie Agnieszka Chylińska będzie jurorką w kolejnej edycji „Mam talent”. Piosenkarka skorzystała na udziale w show, więc i tym razem nie odmówi sobie występu w programie. Szkoda tylko, że nie będzie obok niej już Wojewódzkiego, z którym świetnie się dogadywała.Czy „Mam talent” da się w ogóle jeszcze uratować? Zmiany jurorów czasem wychodzą produkcjom telewizyjnym na dobre, ale odejście tak charakterystycznych osób może też zaszkodzić. Będziecie tęsknić za Małgorzatą Foremniak? Jej obecność w jury nie wszystkim się podobała, ale widzowie zdążyli się już do niej przyzwyczaić. Czy TVN znajdzie godne zastępstwo? Przekonamy się niebawem! W końcu castingi do programu ruszają lada dzień!

Inf.: teleshow.pl

Kucharek

Jak dla mnie Małgosia nie robiła zbyt wielkiego wrażenia na mnie w tym show także w mojej ocenie dużo nie straci ten program gdy jej tam nie będzie w przeciwieństwie do Kuby.
Kucharek dokładnie. Czasami mam wrażenie, że ona tam siedzi bo siedzi, nic więcej. Zamuli się tylko ;p
Chociaż czasami coś powiedzieć, roześmiać lecz myślę, że zastąpienie jej nie było by trudnym.
Również uważam jak moi poprzednicy Małgorzata Foremniak kompletnie nie nadaję się do jury ona nie ma na to charakteru takiego jak chociażby Kuba czy Agnieszka