Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nasza Abi
Wink 
Predstawiam wam kochani naszego przeuroczego pupilka o imieniu Abi.
Została przez nas zaadoptowana ze schroniska w moim mieście już kilka krotnie adoptowałem tam psy a również tam pomagają osoby z mojej rodziny :)

Nasza abi została adoptowana 15.09.2007 jest bardzo płochliwa ale za to bardzo kochliwa i moja żonka za nią by się wściekła ... bardziej niż za mną.

Poniżej predstawie galerię naszej kochanej suczki.

Pierwsze zdjęcie przedstawia ją jeszcze w schronisku.
[Obrazek: abihm.jpg]

Kolejne zdjęcie przedstawia już ABI w swoim nowym domku.
[Obrazek: 20070915016.jpg]

To już nasza Abi po oswojeniu się w naszym domku i z nami. Rewelacyjny piesek. Żadnych szkód nie poniesionych przy jej wtedy 5 miesiącach po prostu takiego psiaka polecam każdemu.

[Obrazek: img001on.jpg]

[Obrazek: obraz146l.jpg]

[Obrazek: obraz037ab.jpg]

Więcej informacji o adopcji psów znajdziesz tutaj
  Odpowiedz
Fajna psinka ;)

Zdaję się, że tylko ja w ekipie nie mam żadnego zwierzaka ;P
  Odpowiedz
Fajny piesek, ale dla mnie trochę za duże uszy:)
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Cudowne psisko.Wielkie dzięki za dobre serducho Karolku.Trzeba ratować zwierzaki.
  Odpowiedz
Te psiaki to dzikusy :) Wszędzie ich pełno :) Śliczna :)
  Odpowiedz
Brawo za adopcję - wielki plus!
  Odpowiedz
Nie wszystko co duże jest piękne, małe też jest potrzebne i zdarza się, że lepsze i ładniejsze niż duże.:)
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Psy są pamiętne =] będzię Cię wielbił =]
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości