Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Need for Speed: The Run
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcR282caTZmh0eES2_VkocS...Tj5Ru1Yr4g]

Pragnę przedstawić nowa odsłonę kultowej już gry Need For Speed mianowicie The Run: kontynuacja Hot Pirsuit 

Minimalne wymagania sprzętowe:

Procesor: Core 2 Duo 2.4 GHz
Pamięć operacyjna: 3 GB RAM
Karta grafiki: GeForce 9800 GT / ATI Radeon 4870 lub lepsza
Dysk twardy: 18 GB
System operacyjny: Windows Vista SP2 32-bit

Rekomendowane wymagania sprzętowe:

Procesor: Core 2 Quad 3.0 GHz
Pamięć operacyjna: 4 GB RAM
Karta grafiki: GeForce GTX 560 / ATI Radeon 6950 lub lepsza
Dysk twardy: 18 GB
System operacyjny: Windows 7 SP1 64-bit 
  Odpowiedz
Seria NFS to już klasyka, nie grałem w najnowszą, ale najbardziej grywalna dla mnie była NFS Undergrand 2 i NFS Most Wanted. Grałem też w NFS Shift ale pierwsza wersję i też była niezła. Mógłbyś coś więcej napisać o ostatniej odsłonie NFS, może trochę zdjęć.
  Odpowiedz
Ja grałem w tego nawet fajny tylko mało wyścigów jest ... :(
---
  Odpowiedz
Need For Speed zawsze było grą gdzie nie widzieliśmy głównego bohatera i wcielaliśmy,
się sami w postać której nigdy nie było widać. W NFS Run jest masa przerywników filmowych,
widzimy losy bohatera ale jak dla mnie gra to dno. Strzały z helikoptera wyglądają wręcz śmiesznie,
zero realności.

Najlepszą grą z serii nfs był stary dobry Most Wanted który można było 10 razy przechodzić,
i gra się nie nudziła ..:)
  Odpowiedz
(23.12.2011, 15:31)B0hazard napisał(a): Najlepszą grą z serii nfs był stary dobry Most Wanted który można było 10 razy przechodzić,

Dokładnie też tak uważam. NFS the Run to tak naprawdę jeden wielki wyścig. Trzeba prześcignąć 200 zawodników. W sumie tych przerywników filmowych to też nie było za dużo ale te co były to już według mnie odjazd. Te strzały z heli mogli zrobić lepsze no ale cóż...
  Odpowiedz
(23.12.2011, 15:31)B0hazard napisał(a): Need For Speed zawsze było grą gdzie nie widzieliśmy głównego bohatera i wcielaliśmy,
się sami w postać której nigdy nie było widać. W NFS Run jest masa przerywników filmowych,
widzimy losy bohatera ale jak dla mnie gra to dno. Strzały z helikoptera wyglądają wręcz śmiesznie,
zero realności.

Najlepszą grą z serii nfs był stary dobry Most Wanted który można było 10 razy przechodzić,

Oj nie wiem czy określając zero realności jest stwierdzeniem trafnym w tej odsłonie masz podczas wyścigu zachód słońca np. co bardzo utrudnia prowadzenie pojazdu, widzi się różnice miedzy prowadzeniem porsche a lambo gdzie wiadomo że przyczepność autka od naszych sąsiadów jest strzałem w dziesiątkę.

ale zwolennikom dawnych wersji nie przypadnie ten tytuł do gustu w grze brakuje jazdy dowolnej jak już we wcześniejszej wersji tematyka kończy się tylko na wyścigach dodatkiem jest scenariusz gdzie prócz wyścigów musimy uciekaj np przed policją(przerywnik) a polega to na wciskaniu w określonym czasie kombinacji klawiszy.
  Odpowiedz
(23.12.2011, 21:31)Murek napisał(a): Oj nie wiem czy określając zero realności jest stwierdzeniem trafnym w tej odsłonie masz podczas wyścigu zachód słońca np. co bardzo utrudnia prowadzenie pojazdu, widzi się różnice miedzy prowadzeniem porsche a lambo gdzie wiadomo że przyczepność autka od naszych sąsiadów jest strzałem w dziesiątkę.

Wiesz jeśli dla Ciebie jest to realne to ok, ile ludzi tyle opinii, ale sam zachód słońca
nie robi na mnie większego wrażenia. Nie uważam się za fana nfs ale grałem we wszystkie odsłony tej gry i pierwsze części naprawdę mnie "rajcowały". Z biegiem czasu gdy wychodziły następne części a ja grałem w inne gry wyścigowe widzę że NFS nie jest w ogóle taki super. Różnice między prowadzeniem wozów różnią się jedynie zwrotnością a w zawieszeniu nie zauważysz żadnych innych różnic.

Jednak zgadzam się z Twoją opinią i pozdrawiam ..:)
  Odpowiedz
Most Wanted faktycznie był najlepszą częścią, choć ja się ostatnio przerzuciłam na nfs na www, czyli need for speed world. Może to nie to samo co klasyczny nfs, ale gra się nieźle.

Ten NFS jest fajny ale krótki tylko 4 godziny gry.
  Odpowiedz