Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
26.03.2013, 18:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.03.2013, 18:26 przez luzakkajojo.)
Witam, nie wiem czy to odpowiedni dział więc proszę o przeniesienie.
Mam problem z grą NFS MW 2, a mianowicie gdy chcę włączyć to ładuje się to białe kółko na czarnym tle(patrz zdjęcie)
A potem, gdy już się załaduje, tam gdzie ma lecieć filmik włącza się takie coś(patrz zdjęcie 2)
Gra ściągana 2 razy za każdym razem z innego źródła. Wiecie co zrobić, aby działała? Wymagania sprzętowe są mniejsze niż parametry komputera.
Pomoże ktoś, bo chciałem sobie pograć w święta
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie
Instalowałeś spolszczenie, zamontowałeś wirtualną płytę?
Często przy instalacji spolszczenia gra wywala takie błędy. Nie zaszkodzi również przeinstalować sterowniki
karty graficznej do najnowszej wersji.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl