Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nicholas - Portfolio
Nie zła robota Nicholas. Oby tak dalej, a staniesz się największym grafikiem w sieci:)
Prace bardzo mi się podobaj, a szczególnie #1 Tapeta
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Haha dzięki Haker za ten optymizm. Poprawiłeś mi humor :)
  Odpowiedz
Hoho co ja znalazłem. Prace sprzed dwóch lat w dodatku wykonane z tutejszego poradnika :)

[Obrazek: hv363_cr7---avatar.png]

[Obrazek: ci847_angeina-jolie.png]
  Odpowiedz
To są normalne twarze przerobione, czy te z oryginału z jakimiś efektami?
  Odpowiedz
Nicholas napisał(a):Haha dzięki Haker za ten optymizm. Poprawiłeś mi humor
Nicholas ja każdemu poprawiam humor:D Taki już jestem i tyle:D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Buhay tutaj masz stocki:

[Obrazek: mf34_cr7.jpg]

[Obrazek: angelina%20jolie%20desktop%20wallpaper%2...20face.jpg]
  Odpowiedz
Super pracę. Szczerze pisząc Ronaldo wygląda lepiej jako avatar niż na tej okładce :-P Tylko chyba te światełka na jego twarzy są za mocne ale to tylko moje zdanie.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Taj myślałem że to Angelina Jolie, ale Christiano bym nie rozpoznał :) Nieźle.
  Odpowiedz
Przyznam szczerze, że mnie zaskoczyłeś. Angelinę po części rozpoznałam, choć do końca nie byłam pewna, ale Cristiano... Nieźle to sobie wykombinowałeś. Nie wpadłabym na to, że to on jest tym "Avatarem". Ten Messi też Ci całkiem nieźle wyszedł. Jeśli to była Twoja pierwsza praca, którą zrobiłeś na poważnie po odpaleniu pierwszy raz Photoshopa, to wielki ukłon w Twoją stronę. Stwierdzam, że masz talent do tych rzeczy. Życzę owocnych prac w przyszłości :)
  Odpowiedz