Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie mogę wejść do działu
Witojcie towarzysze - próbuje wejść do działu o rozwoju forum, a konkretnie tutaj http://odjechani.com.pl/Thread-Dodatkowe...y-na-forum i nie moge. Wyskakuje mi cos takiego
Cytat:Nie masz uprawnień, aby przeglądać tę stronę. Możliwe powody takiej sytuacji:

Twoje konto może być zawieszone lub zablokowane.
Możesz nie mieć uprawnień do oglądania tej strony.
Twoje konto może być nieaktywne lub moderowane. (Prześlij ponownie kod aktywacyjny)
Odwiedzono tę stronę wpisując jej adres bezpośrednio w pasek adresu przeglądarki zamiast użyć odpowiedniego formularza lub odnośnika.

Zalogowano jako: 'Tomek1'
Other things to try:

Search odjechani.com.pl:
Ja mam konto zablokowane?
Może masz za mało napisanych postów :P.
Postaraj się :P
Do działu Rozwój forum mają dostęp użytkownicy z 50 postami napisanymi na forum.
Na stronie głównej Odjechanych zobaczysz listę wszystkich działów, dostęp do niektórych jest ograniczony ilością napisanych postów - pod nazwami tych działów znajdziesz stosowną informację. :)
Człowiek dopiero co wejdzie na forum i już podpada, faktycznie jest napisane .

Dzięki