Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie na temat.
Jednak w przeciwieństwie do Ciebie mam branie, a nikt mnie nie zmusi do wiązania się jak głupi, kiedy tyle przede mną. Nie to nie...
  Odpowiedz
(16.02.2015, 18:44)Swordancer napisał(a): Nie to nie...
Mogłeś dodać jeszcze "łaski bez..." :D

Odpowiedz
Raczej laski bez Haha
  Odpowiedz
Tak kończą patrioci w tym kraju :(
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia...bilet.html
  Odpowiedz
Tak z innej beczki- wiem, że Wy, zdrowi ludzie uznacie, że się czepiam, ale w "Portalu' powinniście machnąć albo ostrzeżenie dla osób z epilepsją albo niech to tak nie mryga, bo to serio bezpieczne nie jest. :)
  Odpowiedz
Haha, to w ogóle zostanie zastąpione innym dowcipem. Powiedzmy, że co jakiś czas będę Wam tam robił innego easter egga. Jest ich jeszcze kilka na forum, ale raczej nie znajdziecie.
  Odpowiedz
to padaj,
chętnie poznamy :)

Odpowiedz
Na tym polegają Easter Eggi, że Wy macie je wykryć.
  Odpowiedz
To chociaz daj jakąś wskazówkę np. pierwszą literę linku, albo powiedz gdzie mamy szukać ;)

Odpowiedz
Nie!  :P

Wiecie, że mamy już ciemną skórkę prawda? Coś mało Was używa, a Jarus odwalił kawał dobrej robty, bo kolorystyka nie obciąża tak oczu w ciemności. 

Aha i czat wróci na bank jeśli wszystko pójdzie z forum po naszej myśli. Niestety, teraz ja nie mogę go przywrócić, to zależy od admina i hostingu. Może wyjaśnię któregoś dnia dlaczego musieliście czekać. 
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości