Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie na temat.
Ja nie lubię ciemnej wersji, więc nie korzystam, ale jak na 'czarną', to jest ładna i rzeczywiście Jarus odwalił dobrą robotę :)

Co do czatu, to w tym czasie można by zrobić go na osobnej stronie i dać przycisk przekierowujący tu na forum.
Powiedzmy strona www.czat-odjechani.XXX.pl na darmowej domenie. Mogę zrobić coś takiego, jakby się ekipa zgodziła....

Odpowiedz
Nie poczekamy na admina.
  Odpowiedz
Pomysł chyba bez większego sensu! :/ Jak chcę coś szybko napisać na czacie to bd skakać ze strony na stronę??
Niedostępny
  Odpowiedz
Lepsze coś takiego, niż nic. Można by było tak to zrobić, że tylko by okienko w przeglądarce z samym shoutboxem wyskakiwało. Ale, czy tak będzie, to już decyzja adminów, Po wprowadzeniu shoutboxa na forum, ta stronka zostałaby usunięta, byłoby to tylko chwilowo, bo bez czatu jest ciężko :/

Odpowiedz
Nie wiem jak innym, ale mi ten temat wystarcza :P
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Pisać posty kreatury jedne!
  Odpowiedz
Wszyscy siedzą jak mysz pod miotłą.
W ten weekend poza liczeniem byly chyba tylko 3 posty. To forum ma poważny problem: brak wątków ; ekipa się (poza Swordem i da Vincim) w ogóle się nie wypowiada (nie wiem kiedy jakiś członek ekipy ostatnio napisał wątek), moderatorów nie ma online przez ponad tydzień (tylko jeszcze Jarus wpada), kontakt z niektórymi osobami z kolorami (w tym z czerwonym) jest fatalny.
Ekipa potrzebuje odświeżenia, bo inaczej to forum upadnie...

Odpowiedz
Robotox ma rację. Okej, niech se te mody wpadają nawet raz w tygodniu, ale fajnie byłoby, gdyby było na forum widać ich działalność. Motaro wpada, Jarus pisze, Sword też, da Vinci bywa, a reszta?!
Ekipa musi być, przynajmniej moim zdaniem, chociaż widoczna w odwiedzających. Jak w dowcipie o żołnierzach i łopacie.

Btw- Jarus, ciemna skórka super. Wolę jasną, bo lepiej widzę, ale ta jest zdecydowanie lepsza od poprzedniej! :)
  Odpowiedz
Bądźcie cierpliwi kochani.

Aaaa... Dobre piwko... Takie zimne i relaksujące. ;)
  Odpowiedz
Czas pobudzić zwoje mózgowe: http://odjechani.com.pl/Thread-Oddam-170...iesz-wynik

W porównaniu z poprzednią, ta jest naprawdę prosta.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości