![[Obrazek: wtf.png]](https://s16.postimg.org/8ngbp55n9/wtf.png)
Nie na temat.
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
23.11.2016, 17:56
Pewien facet miał trzy bliskie przyjaciółki, ale nie wiedział, z którą z nich powinien
się ożenić. Postanowił więc przeprowadzić test, żeby przekonać się, która z nich jest najodpowiedniejszą kandydatką na żonę. Wyciągnął z konta 15.000 euro i dał 5000 każdej z nich, mówiąc: - Wydaj je według własnego uznania. Pierwsza pobiegła na zakupy: ubrania, biżuteria, fryzjer, gabinet odnowy biologicznej itd. Wróciła do gościa i mówi: - Wydałam wszystkie twoje pieniądze, aby ci się bardziej podobać, ponieważ cię kocham. Druga także wybrała się na zakupy: nowy sprzęt stereo, telewizor plazmowy, dwie pary nart, zestaw kijów golfowych itp. Wróciła do gościa i mówi: - Wydałam wszystko, aby cię uszczęśliwić, ponieważ cię kocham. Trzecia wzięła pieniądze i zainwestowała je na giełdzie. W ciągu trzech dni podwoiła inwestycję, oddała mężczyźnie 5000 euro i powiedziała: - Zainwestowałam twoje pieniądze i zarobiłam własne. Teraz mogę je sobie spokojnie wydać, a ty nie musisz się martwić, że na tym stracisz. Zrobiłam to, bo cię kocham. Wtedy mężczyzna zaczął myśleć… … I ożenił się z tą, która miała największe cycki.
23.11.2016, 21:22
LOL
![]()
24.11.2016, 20:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.11.2016, 20:00 przez Swordancer.)
Jakby nie patrzeć wszystkie go kochały, więc chłop musiał wybrać instynktownie.
![]()
Taaa... Są miejsca gdzie kochają za mniej niż 5000 euro
![]() To znaczy... tak słyszałem, bo... znajomy znajomego... Dobra, mniejsza z tym. Może i nie jesteś feministką i za to podpowiem ci jako starszy kolega: w przeszłości próbuj testować bez kasy, a jak już to góra 5zł ![]() ![]() ![]()
24.11.2016, 23:52
Nie kasa. a klasa, Panowie, się liczy.
![]()
28.11.2016, 12:36
A najlepiej to i kasa i klasa.
![]()
06.12.2016, 23:45
Właśnie minęły równo 3 lata odkąd jestem zarejestrowany tutaj
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości