Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie na temat.
  Odpowiedz

Odpowiedz
Miałem w SB napisać, ale możliwe że później nie odczytam.

amb00, przypomniało mi się, że kiedyś byliśmy na pewnym małym raczkującym forum wielotematycznym i tam Cię poznał i tutaj zaprosiłem. Pamiętasz jeszcze tamten okres i tego chłopaka, który prowadził to forum?
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Krótkie pytanie, chcielibyście poradnik, w którym bym opisał jak zacząć z programowaniem? Mam jeszcze tydzień ferii i dużo wolnego czasu, więc mogę zrobić ;)
  Odpowiedz
Na pewno duża ilość osób, które nie są zalogowane i zarejestrowane pokusi się o takie coś jeśli będą przeglądać sieć.

Ja osobiście chciałbym przeczytać Twój poradnik bo programowanie mnie troszkę interesuje.
  Odpowiedz
Ja pie***lę co za cebula...
  Odpowiedz
Taka sugestia, odnośnie tytułu. Myślę, że "Wolny temat" brzmi ładniej niż "Nie na temat" bo to jakby w końcu nie na temat a tutaj rozmowa ma zawsze jakiś temat, sens. Taka myśl moja.
  Odpowiedz
A jaki to ma sens? :D czy piszę "Nie na temat" czy piszę "Wolny temat" przecież to samo :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
A jak napiszę, że napisałeś nie na temat, to co znaczy? Wyjaśniłem wyżej. Ja kiedyś myślałem, że ten temat leży w koszu, ale nie ma się o co bić, przecież wiadomo o co chodzi.

Słyszeliście o tej tragedii w Szczecinie, kiedy dwóch chłopców po 7 i 12 lat utopiło się, kiedy wpadło pod lód? Jeden był pod lodem, tzn. pod wodą 40 minut i ja jestem ciekaw czy reanimacja na prawdę by coś dała, skoro tak wiele się o tym słyszy, nawet w szkole, że człowiek bez tlenu wytrzyma najwyżej co 4 minuty a tutaj w dodatku mamy do czynienia z dziećmi.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości