Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie na temat.
U mnie dzisiaj rano padał grad i śnieg z deszczem LOL
#maj2017

Odpowiedz
U mnie śnieg. Poddaję się. :P
  Odpowiedz
Mógłbym prosić o głosik?
smarturl.it/extremegaming

Zgłoszenie Jarosław K. - jakby ktoś nie wiedział. Dzięki!!!!
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
#takimamyklimat

Dzisiejszy poranek był zimniejszy niż poranek 10 grudnia.

Demanu, jednak wyraźnie widać, że zima dzisiaj różni się od zimy wczoraj (10-15 lat temu) mniej śniegu, łagodniejsza za to wiosna cierpi. Zmiany klimatyczne są widoczne na przestrzeni ostatnich 30 lat.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Beznadziejna pogoda krótko mówiąc. Marzec a temperatura taka jak w grudniu, czasem są duże skoki/spadki temperatur i nie wiadomo jak się ubrać.
  Odpowiedz
W marcu akurat było wręcz gorąco. Ja nadal kurtkę zimową noszę, zakładam ją rano gdy jadę do szkoły.
  Odpowiedz
Pogoda straszna jest aktualnie... W ciągu 1h miałem u siebie - deszcz, śnieg, grad, słońce...
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Ktoś ma ochotę popykać w call of war, grę przeglądarkowo? strategiczna gierka, bo jak coś to mapkę można dla nas utworzyć na hasło. Ktoś coś?
  Odpowiedz
Teraz chyba ciepło u Was?

U mnie bardzo gorąco od kilku dni. Dzisiaj się nieźle opaliłem, a nie lubię opalonej skóry u siebie.
  Odpowiedz
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości