Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie na temat.
Animowany gif, jego czerwone oko świdruje :diabel
  Odpowiedz
Widać ;) Ja tam się doszukiwałem jakiś ukrytych słów. XD
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Haha w końcu jakiś spostrzegawczy człowiek. :D Tak jest, oko się żarzy. :D
  Odpowiedz
https://sketchfab.com/models/182d6c09b5c...f345918413

Wykonany kiedyś w CryEngine 3 z nudów.
  Odpowiedz
Gdzie znajdę epilog z polskimi napisami z gry Diablo (1996) ? Albo chociaż tłumaczenie tekstu wypowiadanego na końcu przez zakapturzoną postać. :P
Dobra już znalazłem tłumaczenie. Dzięki wszystkim za zainteresowanie i pomoc :D

Nie zabiłem wszystkich magów, a ten Diablo jak mnie zobaczył, to leciał jakbym dawał coś za free. Kilka ataków i padł. Haha
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
A jak już napisałeś to odświeżę trochę temat.

Jak tam u Was z pogodą? u mnie dwa dni ciepłe, wczoraj burza, dzisiaj deszcz.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
U mnie październik.

Odpowiedz
  Odpowiedz
Klimat się wyraźnie zmienia. Piździernik jak nic. Marzec gorący (jak na marzec), kwiecień zimny i jak na razie maj tak samo.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
(08.05.2017, 07:30)Paweł napisał(a): Klimat się wyraźnie zmienia.
Eee tam, zmienia. Parę lat temu normą były majowe przymrozki. W tym roku był nawet śnieg zimą! :o Rzekłabym, że trochę jest nawet bardziej, jak było te 10-15 lat temu. :P
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości