|
Nie na temat.
|
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Wypinać to można w burdelu
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
17.10.2014, 17:17
Haker jak przyjdzie czas, to podrzucę Ci link do jej profilu. Mieszka w twoim województwie.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
17.10.2014, 18:24
Diablo09 napisał(a):Haker jak przyjdzie czas, to podrzucę Ci link do jej profilu. Mieszka w twoim województwie.TERAZ !!! Kiedyś to ja Będę za stary
17.10.2014, 19:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.10.2014, 22:07 przez Swordancer.)
Twój umysł nigdy nie będzie stary. Daj sobie spokój.
18.10.2014, 11:19
Sword wiesz co to jest naprawdę szczera miłość?
18.10.2014, 11:51
Nie...
18.10.2014, 20:51
Żartowałem Cycu
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Małe pytanko
![]() Czy na blogu da radę zrobić Menu z kategoriami + na stronie głównej miejsce na aktualności? Nie prowadziłem nigdy bloga więc nie wiem Czy muszę zrobić stronkę www?
18.10.2014, 22:16
Zależy. Musiałbyś dokładniej opisać. Niektóre blogi udostępniają tworzenie menu jak np. Blogspot :http://wika-frugoo-msp.blogspot.com/2013/08/jak-zrobic-takie-menu-jak-ja-mam-na.html Poszukaj na YT pod nazwą tworzenie menu na Blog.pl (Blog.pl zastąp dowolnym miejscem gdzie chcesz zacząć blogować) I gotowe.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości