Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie na temat.
Hakier, tak a propos rozmowy na SB o oddawaniu Ci honoru- specjalnie wygrzebałam tę książkę...

[Obrazek: IE3KMfI-1414187659.jpg]

Haha
  Odpowiedz
Tak a pro po twierdzy królestwa :P Wiem, że niedopracowany ale mam nadzieję, że dostanę więcej efektów w niedługim czasie i będziecie mogli podziwiać piękno, oraz kunszt wykonania w całości.

TROLOLOLO Haha [Obrazek: Bez_tytu_iu-1414189760.png]
  Odpowiedz
Dema bosko to wygląda :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Ej, ekipa... może zastanówcie się wraz z resztą użytkowników, czy nie zrobić oprócz "podziękuj" opcji "facepalm" pod postem? Haha
  Odpowiedz
Deman opcja ta byłaby genialna, zwłaszcza przy postach Hakera Haha
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Facepalm dostępny jest obecnie tylko w formie emotikona Facepalm Także nie widzę takiej potrzeby, choć rozumiem, że to forma żartu z waszej strony.

Przepis: : facepalm
Usunąć spację.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Dobra, jest moc! Biorę paczkę chipsów (a nawet 3), siadam i nawalam do rana w Archeage!!! Wciągnęła mnie gra jak diabli, no ale weekend, to sobie mogę zagrać w coś. Polecam gierkę, tak rozbudowanego mmorpg jeszcze nie widziałem, pół roku minie zanim ogarnę tę grę, naprawdę.
  Odpowiedz

[Obrazek: q0Qh3A0.jpg]

Bajcepsy musiały pozostać nieosłonięte! Haha
  Odpowiedz
Te bicki mnie zmyliły, ale tak to poznałbym Cię od razu. Zresztą chyba Cię widziałem na tej piaskowni Mysli Ty nasypywałeś widłami piach na tę furmankę do której był czerwony buhaj zaprzągnięty?
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
8 godzin na nogach w hotelu **** :placz
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości