Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie na temat.
Nie robiłem sondaży ale nie raz słyszałem, że tak jest. Poza tym zawsze PiS i PO miało najwięcej głosów.
  Odpowiedz
Co nie znaczy, że ktoś głosuje na PIS żeby ustąpiło PO i odwrotnie, chociaż niektórzy tak robią. Ludzie głosują na tych, którzy biorą najwięcej pieniędzy na swoje kampanie, głosują na tych którzy rządzą mediami i wiedzą jak pozyskać wyborce. To media wybierają, a nie zwykli ludzie. ja nazywam to POPIS'u medialnego.

Teraz szyld PO pójdzie w rozbiórkę, a politycy poprzenoszą się w inne miejsca, ostatecznie zaczną udawać, że nie mają z tym stanem kraju nic wspólnego, a twarzami nowych rządców zostaną inni ludzie którzy pojawią się znikąd, z kolei tak naprawdę elita rządzących będzie taka sama, Ci sami ludzie będą pociągać za sznurki, różnica tylko taka, że kukiełki które my będziemy dostrzegać się zmienią. Wciąż będą rozkradać kraj, coś się ruszy tylko wtedy gdy interesy polityków będą po drodze nam, ale to mało prawdopodobne, no chyba, ale nie wolno tracić nadziei, należy jedynie pamiętać, aby nie robić sobie dla tej nadziei krzywdy.
  Odpowiedz
Zdaję sobie sprawę z tego, że politycy pozamieniają się stołkami, mówię co zauważyłem (przynajmniej w niektórych przypadkach).
  Odpowiedz
Pisać coś! Nie macie nic do powiedzenia? :P
  Odpowiedz
Cóż ja w sumie mam... lecę na spływ kajakowy ze znajomymi i mam do was pytanie, bo to mój pierwszy raz. Co wziąć ze sobą, co będzie mi potrzebne + mile widziane jakieś porady.
Niedostępny
  Odpowiedz
Jesiennie:
[Obrazek: wxKoCPFTE.png]

Krwawo:

[Obrazek: 3Oy7lMzZ2.png]

Gamingowo:

[Obrazek: yry0t-Qi.png]
  Odpowiedz
Moja dzisiejsza zabawa z programem Cheat Engine :D
[Obrazek: nw35t84oqyq8.png]
  Odpowiedz
A wystarczyło IDDQD IDKFA

Pamiętam do dzisiaj! Haha
  Odpowiedz
Tak, wiem. Chodziło mi o zdobycie hp i zbroi powyżej 200 i zmianę nazwy poziomu :P
  Odpowiedz
Kurka wodna, to była gra! Tyle poziomów, tyle emocji, ehh stare dobre czasy.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości