Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie widać skutków reklamowania się
Wink 
Witam..

Dość dawno założyłem swojego chomika, były jedynie na nim piosenki WWE (o dziwo było dużo pobrań), ostatnio zacząłem chomikować filmy/gry/programy itp. mam (639530,9 MB), dobra... zacząłem reklamować swojego chomika (z dość ładnym obrazkiem), korzystałem z tego tuta:

http://odjechani.com.pl/Thread-Poradnik-...-rozmowach

Jadę tak około 45 min., cały czas rozsyłając reklamę... ale skutków nie widzę. ;( Dalej tyle samo punktów i 0 pobrań. ;( Czy na to trzeba aż tak dużej cierpliwości?!
  Odpowiedz
Plakat powieszony w złym miejscu nie sprawi, że więcej osób otrzyma tą wiadomość. Jeżeli dasz go w dobrze widocznym miejscu ( często odwiedzane chomiki) dużo osób wejdzie.
Przepraszam, ale to nie moja wina że zapas na zimę Snoop Doga dostał samozapłonu obok mnie :)
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
  Odpowiedz
Tzn. jak w złym miejscu ? w jakim miejscu mam go ustawić??
a i ogólnie rozsyłam tam gdzie dużo erotyki ;d i chomiki maniac;d
  Odpowiedz
Do często odwiedzanych chomików. Plakat w warszawie szybciej zniknie, ale więcej osób go zobaczy niż w zadupiu gdzie będzie miesiąc na samym dole
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
  Odpowiedz
Moim zdaniem wysyłanie reklam po 45-ciu minutach nie przyniesie większego rezultatu jak nie jesteś rozpoznawalny. Ja od 60-ciu dni wysyłąm reklamy po kilka godzin dziennie :) ^^
Przynosi mi to efekt punktowy teraz już na prawdę widoczny jest przeskok w pierszych tygodniach zarabiałam od 2-ch do 8-miu tysięcy
teraz na jeden dzień zarabiam nie mniej niż 30 tysięcy, plus te punkty, z innych chomików które zachomikowały ode mnie pliki.
Pozdrawiam.
  Odpowiedz
Ja od trzech lat poświęcam na chomika od 3 do 4 godzin dziennie. Teraz mam sytuację taką że wystarczy że się zaloguje do chomika i jestem w aktywnych a na drugi dzień mam 60000 punktów murowane, a reklamując dochodzę do 120000. A wczoraj jeszcze pobiłem swój rekord 140400 punktów za dobę, bez punktów z zachomikowanych plików.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz