Chyba trzeba usuwać :O
Niebezpiecznie na odskok.pl?
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.07.2012, 16:48
Odskok.pl jest w pełni bezpieczne.
Kiedyś dużo z niego korzystałem, teraz niestety nie znajduje już na niego czasu. Mały offtop. Ciekawi mnie tylko czy reklamowanie innych for internetowych nie jest zabronione, na forum. Przynajmniej tak czytałem w regulaminie. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
21.07.2012, 17:08
Też mi się wydaje, że tam jest bezpiecznie. Używam Kasperskiego i gdyby coś było nie tak to by wył jak dziki (jak to ma w zwyczaju). A tu cisza.
(21.07.2012, 16:48)Sebastian napisał(a): Ciekawi mnie tylko czy reklamowanie innych for internetowych nie jest zabronione, To jest raczej antyreklama.
21.07.2012, 17:21
(21.07.2012, 17:08)scarab napisał(a): Też mi się wydaje, że tam jest Reklama czy antyreklama dalej pozostaje jakimś sposobem promowania. Ale być może masz racje, nie będziemy już w to wnikać . Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości