Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nieprzyjemny zapach z nosa
Mam problem z nieprzyjemnym zapachem z nosa.
Poważnie, jakkolwiek głupio to brzmi, czuję podczas oddychania duszącą woń jakby siarki.
Spotkał się ktoś z was z tym problemem?
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
A nie masz problemu z zatokami?
  Odpowiedz
No właśnie w sieci coś czytałem na ten temat.
Niby zatoki mnie nie bolą, kataru większego również nie mam.
Ponoć to jakieś bakterie mogą być.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Poczytaj na ten temat może ten artykuł, http://commed.polki.pl/brzydki-zapach-z-...t5319.html Polecam również pójście do lekarza rodzinnego. Może to być trochę krępujące, ale jednak warto, bo może się okazać, że będzie się pogarszać.
  Odpowiedz
Większego? Więc chyba jakiś jednak masz :D jeśli to uciążliwe udaj się do laryngologa. Myślę, że tam dostaniesz najodpowiedniejszą poradę ;)
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Z nosa? Haha
  Odpowiedz