Extra!
Niesamowite malowidła 3D na naczyniach!
|
12.04.2013, 00:19
Zdumiewające, chciałbym mieć w domu taką zastawę! To dzieła singapurskiego artysty Kenga Lyea!
Extra! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Mogłeś chociaż nie pisać, że "Extra!", bo co ja teraz mam napisać .
Ta ośmiornica na pierwszej fotce, też namalowana? Niesamowite. Jednak nie wiem czy bym chciał jeść z takiej zastawy. Za bardzo realistyczne.
12.04.2013, 00:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.04.2013, 00:38 przez Swordancer.)
Też namalowana.
Trzeba mieć ogromny talent, bo nawet na zdjęciu prawdziwa kałamarnica nie wygląda tak realistycznie jak ta namalowana na tym talerzyku. I zjedz tu sobie coś z takiego talerza gdzie kałamarnica obślizgła leży. Nie no takie rzeczy to tylko na półkę w charakterze ozdoby.
12.04.2013, 17:06
Podziwiam ludzi, którzy potrafią robić takie rzeczy.
Jak dla mnie to najtrudniejsza sztuka tak malować, tak realistycznie. Wszystko takie idealne
12.04.2013, 18:37
Moment to jest namalowane?
Wow, musiałem się parę razy przyglądać i jak dla mnie to rybki pływające w kubku a nie malowidło. Wielkie graty za autora, czy owe naczynia można gdzieś zakupić, w jakiej cenie. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Gdybym nie przeczytał, że są to malowidła, nadal pewnie zastanawiałbym się, po co ktoś trzyma ośmiornicę w wielkim półmisku... Wielkie brawa dla autora. Niezwykła sztuka.
04.11.2013, 21:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.11.2013, 21:48 przez Nieśmiertelny.)
Kurde, a ja jak to na mnie przystało nie przeczytałem wstępu sworda. No i patrze, lukam. Coś tu jest nie tak. Po co ryby w takim naczyniu? A ośmiornica? Kto mądry trzyma ośmiornicę w półmisku.
Heh Brawa dla autora. Szkoda, że nie można dać mu reputki Życie nie ma ścieżek na skróty.
|