Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Niesłuszne ocenianie plików
Oni zakładają, że każdy będzie oceniał pliki uczciwie ( nie wiem jak można być tak naiwnym)

Nie trzeba się wcale pokłócić!!

W grach wystarczy, że trafisz na dzieciaka, który albo nie potrafi czytać albo po prostu jest niekumaty i po rozpakowaniu gry nie będzie umiał jej uruchomić bo nie skopiuje cracka lub nie z emuluje płyty, sam widzę wiele takich osób po swoich komentarzach , bo przecież łatwiej napisać w komentarzu "GRA NIE DZIAŁA" niż zapytać się na PW dlaczego - dodam , że odpowiadam na takowe zgłoszenia zazwyczaj w ciągu kilku godzin a sprawdzam plik w około 24-48h a w przypadku gdy gra lub plik rzeczywiście nie działa bo np. zapomniałem dopakować plik z crackiem to zawsze wypłacam punkty danej osobie ok 30 tys i plik za free.
Tyle o mnie hehe :P

Jednak większość "zgłoszonych" plików widzę w komenatrzach a nie na moim PW więc wracając do tematu tak samo jest z oceną , łatwiej dać 1 niż napisać czemu nie działa prawda ?
  Odpowiedz
Najlepiej umieścić w każdym folderze informacje dużymi, kolorowymi literami: "Proszę nie zwracać uwagi na oceny, bo jakiś kretyn wystawia 1 po to by zrobić mi na złość" To powinno pomóc. Szkoda że chomikuj nie wprowadza ograniczenia że można mieć tylko 1 chomika na 1ip. :(
  Odpowiedz
najczęściej jest tak że ktoś pobierze na jakiegoś starego kompa grę nie działa mu i dodaje do innych plików jedynki mi tak ktoś dodał do kilku gier na androida a wszystkie działają bo sam je w większości testuje przed wrzuceniem
  Odpowiedz
Pewnie pobrał na tel z javą i się dziwi że mu nie działa...
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
No cóż, tak czy siak ludzi błędnie oceniają pliki, to nie jest najczęściej wina plików tylko oprogramowania zainstalowanego na komputerze użytkownika. Niektórzy chcą uruchomić najnowsze gry na komputerze z przed 6 lat więc nie ma się co dziwić że takie sprzęt im na to nie pozwoli. Oni w zamian wystawiają 1. Sam tego doświadczyłem więc cóż, nie ma się czym przejmować tylko jak napisane w postach wyżej wystawiać sobie lepsze oceny na te pliki z innych kont. Jednakże na koncie z prawie 40tyś plików jest to na prawdę ciężko ogarnąć.
Ech...
  Odpowiedz
To wynajmij ludzi do oceniania polików, jeżeli Ci samemu się nie chce ;)
  Odpowiedz
Piszesz u nas na forum.
Jest tutaj gromadka osób, które zapewne Ci pomogą.
  Odpowiedz
Powiem szczerze na razie sobie sam poradziłem z tym problemem, jeśli w przyszłości pojawi się dalej ten problem an większą skalę na pewno na forum napiszę.
Ech...
  Odpowiedz
Dobrze, pisz, pisz. Takich ludzi, którzy dają oceny za nic trzeba jakoś załatwić. W razie problemów na pewno Ci pomożemy. :) Życzę Ci pozbycia się tamtego gościa. ;)
  Odpowiedz
Po prostu ktoś Ciebie nie lubi lub komuś się nudzi i nie ma co robić :(
  Odpowiedz