Witam pomóżcie mi z pewnym problemem, mianowicie sami zobaczcie.
http://s6.ifotos.pl/img/1PNG_rqnxwsa.PNG
Co ja mam zrobić z tym problemem?, nikomu nie wadzę, moja ocena plików nie jest niższa niż 4 ale tutaj ktoś ewidentnie chce mnie zniszczyć. nawet nie wiem za co...
Również macie takie problemy? mam takie oceny podawane w większości folderów, setki plików...
Zrób sobie 2, 3 inne chomiki i z nich dawaj sobie 5
dimix dobrze mówi. inaczej nie da rady a 1 znichęcają inne chomiki do pobierania
Co cóż, właśnie wiem że zniechęca innych do pobierania, zresztą sam sceptycznie podchodzę do plików z taką oceną. Tylko ja takich ludzi nie rozumiem, po co oni takie oceny wystawiają, większość filmów i gier sam pobieram na komputer i testuję więc nie ma możliwości żeby nie działały, ale zabawi w ocenianie niestety do niczego nie prowadzą...
Szkoda tylko że administracja nie daje możliwości wyłączenia na chomikuj oceniania ale cóż...
YGeek napisał(a):Tylko ja takich ludzi nie rozumiem, po co oni takie oceny wystawiają
To proste... Pozbycie się konkurencji. Taki troll siedzi i klika Ci jedyneczki, wystawiając sobie zapewne z innych kont dobre oceny. Pytanie kto wypadnie lepiej przed użytkownikiem i od kogo pobierze on plik, oddaje już Twojej wyobraźni
Ja też tak mam. Tacy ludzie po prostu nie wiedzą co ze sobą zrobić. Sposób który wyżej podałem jest według mnie najlepszym wyjściem.
Tak jak dimix mówi załóż sobie dwa konta z których będziesz sobie samemu wystawiać oceny na 5,0
A nie można sprawdzić, kto daje taką ocenę ? Ja miałem podobnie tutaj na forum z reputacją, ale tu za chwilkę mi usunięto te oceny.
dimix napisał(a):Zrób sobie 2, 3 inne chomiki i z nich dawaj sobie 5 Usmiech
Brutalne, nieuczciwe ale niestety jedyne słuszne w tym przypadku rozwiązanie...
VanPure napisał(a):A nie można sprawdzić, kto daje taką ocenę ? Ja miałem podobnie tutaj na forum z reputacją, ale tu za chwilkę mi usunięto te oceny.
Nie ma takiej możliwości aby sprawdzić na chomikuj kto daje ocenę Administracja chomikuj.pl sama kiedyś w wiadomości napisała, że nie ma takiej możliwości i nie będzie. Tzn oni mogą to sprawdzić ale dla nas nie ma i nie planują wprowadzić opcji podglądu w to...
PS. Co ma to forum do strony chomikuj.pl ?? przecież forum nie jest oficjalnym forum chomikuj.pl bo takie nie istnieje.
To wszystko jest trochę bez sensu. Jeżeli się z kimś pokłócisz to od razu ma się jak na nas wyżyć. Tak trudno było administracji o takim czymś pomyśleć ?