Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Niezwykły chomik: filmy-chomikuj
• 100% WŁASNY UPLOAD!
• NOWOŚCI FILMOWE
• FILMY POSEGREGOWANE NA KATEGORIE
• FILMY W 90% POLSKI LEKTOR LUB DUBBING
• BAJKI DLA DZIECI
• FILMY FAMILIJNE ORAZ ANIMOWANE
• KONKURS Z PULĄ NAGRÓD 2.000.000 PUNKTÓW!
• DARMOWE PUNKTY!
• WYSZUKIWARKA CHOMIKUJ.PL
• SUPER TOPLISTA CHOMIKUJ.PL
• MASA POBRAŃ ORAZ ODWIEDZIN
• CHOMIK SCHLUDNY, CZYTELNY ORAZ PRZEJRZYSTY

• Każdego dnia, zagląda prawie 4000 osób na mojego chomika.
A Ty co robisz w tym czasie?

Zapraszam:
filmy-chomikuj
  Odpowiedz
Cytat:Każdego dnia, zagląda prawie 4000 osób na mojego chomika.
Wg. licznika to wczoraj miałeś 1500 wyświetleń co daje około 1100 odwiedzin.

Cytat:100% WŁASNY UPLOAD!
A ja znalazłem zachomikowane pliki :) Czyli 100% mieć nie możesz :):)

Ogólnie chomik fajny, jest porządek, ładnie i przejrzyście.
Warto wpadać.

Odpowiedz
UPLOAD 98% :-) OBECNIE JUŻ 100%
Odnośnie wejść to środa, czwartek wygląda najgorzej, a weekend zdecydowanie najlepiej - jak u każdego:-) W każdym razie tendencja zdecydowanie rośnie :-)
Robię sporo aby wejść i pobrań było naprawdę dużo, itp, idt :-)
  Odpowiedz
miałeś około 300 Tb(chyba) plików :D a juz masz 300gb :D
Mi się zdaje że teraz zmniejszą się odwiedziny :D
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Mnie za to podobają się opisy do filmów, estetyczne i nie walą po oczach jak wiele innych. :)
  Odpowiedz
Ilość plików nie przekłada się na ilość wejść :-) Gdyby tak było, miałbym 100 wejść dziennie, a przecież mam ich dużo więcej :-)
  Odpowiedz
Chomik bardzo fajny i muszę Ci się przyznać że trochę "podebrałem" wzór opisu twoich filmów. Nie skopiowałem - zrobiłem sam lecz na podobieństwo twojego. Myśle że nie będziesz mi miał to za złe bo swoich filmów mam nie tak dużo jak ty więc myślę żadna konkurencja ;-)
  Odpowiedz