Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

No i przyszła kolej na mnie - wizyta policji
Wiem że to nic nie da ,ale szalony napisał żeby pousuwać...
Jemu chodziło o to że tych co jeszcze nie złapali :)
Akurat to prawo nie jest dziwne bo jeśli by miał dla siebie to by miał chomika na hasło, a ich to nie obchodzi czy ktoś sobie od tak wpisał nazwę chomika i coś ściągał czy on reklamował, ktoś ściągnął miał punkty więc jest tu winny bo ktoś to ściągnął czyli upublicznił, może się bronić że nie reklamował tego itd. itd. ale sam fakt wysłania czegoś do internetu do czego ma ktoś inny dostęp to upublicznianie bo inaczej jest jak np. jest google drive bo dopiero jak komuś fizycznie dasz link to ma do niego dostęp.
A czy za chomikowanie, również można zapłacić grzywnę ?
[Obrazek: d9e214ecbd024.gif]
To tak samo jakby ktoś miał oryginalną płytę i ją skopiował i powiedział "przecież ją kupiłem"... No to jest dokładnie to samo :)
Tak na prawdę to ani usunięcie plików ani chomika nic nie daje bo i tak zostają logi na serwerze, jak was mają na "celowniku" to i tak wam udowodnią winę z samych logów.
W logach serwera jest dokładnie wszystko zapisane co i kiedy dodawaliście, ile było pobrań i z jakich IP się logowaliście więc nic to nie daje.
(25.01.2013, 19:27)szalony napisał(a): Tak na prawdę to ani usunięcie plików ani chomika nic nie daje bo i tak zostają logi na serwerze, jak was mają na "celowniku" to i tak wam udowodnią winę z samych logów.
W logach serwera jest dokładnie wszystko zapisane co i kiedy dodawaliście, ile było pobrań i z jakich IP się logowaliście więc nic to nie daje.

A zahaslowanie chomika cos daje ?
Po fakcie nie, a jeśli upałeś tylko dla siebie i od początku było hasło i nikt nie miał dostępu to tak.
Po fakcie czyli po wyslaniu do mnie podobnej wiadomosci co do szalonego ?