Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

No to na Góralską nutę

nagrywałem w pracy tych naszych pociesznych Brzuchocy :)
  Odpowiedz
Hehe....wesoło tam macie :D Pozazdrościć atmosfery w pracy. Troszkę bym "wypikał" ten filmik, ale nic by z niego nie zostało :D
  Odpowiedz
Chciał bym mieć tak w pracy w przyszłości :D
---
  Odpowiedz
I to bardzo pocieszni, extra wesoło masz w pracy Sajmonku :*
  Odpowiedz
No powiem wam że bardzo miłe są takie wydarzenia w pracy,szczególnie że na kuchni jest zapierdziel jakich mało.A Ci górale grali dla nas na kuchni ponieważ goście im zapłacili żeby nam zagrano za wkład w prace i serce które wkładamy w nasze gotowanie.
  Odpowiedz
buhahhaahahahahahaahhahaaa Czekoladowy a ten śmiech to Twój ? :)) ooo rypne zaraz.. lepsze niż kabaret pod wyrwigroszem :)
  Odpowiedz
(28.07.2011, 16:21)nierealna napisał(a): buhahhaahahahahahaahhahaaa Czekoladowy a ten śmiech to Twój ? :)) ooo rypne zaraz.. lepsze niż kabaret pod wyrwigroszem :)
A pewnie że wesoło nie raz nawet bardziej niż w kabarecie.Grunt że się w pracy dogadujemy i jest wesoło nie ma jakiś tam zgrzytów.
  Odpowiedz
znajdz tam miejsce dla mnie :)) ja się na taką pracę pisze wiesz :))
  Odpowiedz
Buziak dla tych Panów Calus I jak reszta zazdrroszczę Ci :)
  Odpowiedz
Dzięki bardzo, przy takiej pracy czasami dobrze się odstresować.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości