Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nokia 5310 - Głośnik do telefonu
Czy da się do telefonu wbudować głośnik kolejny ?
Chodzi mi o głosnik nie taki z komputera czy coś.. tylko głośnik którego nie widać narazie mam w telefonie jeden kryje się on obok baterii więc go nie widac chce jeszcze sobie takie zrobic no moze z 3 . Da się tak ? I Ile będzie kosztować?
Bo ja mam styl zupełnie z innej bajki .
  Odpowiedz
Jaki to model telefon ?

Ale mówię ci że nie , każdy telefon ma swoje wymiary i swoje inne układy w środku... Nie widzę w żadnym telefonie miejsca aby coś dodatkowego ukryć lub zainstalować...
  Odpowiedz
Dać się zapewne da ale nie schowasz go w obudowie telefonu.
Po prostu nie ma na to miejsca, czy widziałeś telefon z wolną przestrzenią w środku do zagospodarowania :)?
  Odpowiedz
nokia 5310 xpreesmusic

O spoko jak sie da . Ten głośnik i tak jest mały to nie będzie się rzucał w oczy bardzo

A wiesz ile to będzie mniej więcej kosztować?
  Odpowiedz
Sam głośniczek wyniesie Cię z 5 zł na allegro czy giełdzie.
  Odpowiedz
Z tego co widzę głośnik tego telefonu to zarazem sluchawka do rozmowy... wieć marne szanse aby go dokoptować w obudowie... ale próbuj.
  Odpowiedz
Ale ja tego sam nie zamontuje bo nie umiem .Dzięki za cenę głośnika a czy mógłbyś mi napisać ile by kosztowało mniej więcej jego zamontowanie?
  Odpowiedz
Cytat:...a czy mógłbyś mi napisać ile by kosztowało mniej więcej jego zamontowanie?
Nie mam pojęcia. Jeśli jakiś serwis się podejmie tego to pewnie będą chcieli z 50 zł, inaczej szkoda dla nich zachodu.
  Odpowiedz
aha dzięki ale 50 zł za jeden głośnik czy na przykład za 3?
(02.07.2011, 19:02)Damian3 napisał(a): aha dzięki ale 50 zł za jeden głośnik czy na przykład za 3?

Sory głupie pytanie:D
  Odpowiedz
Zainwestuj w to i po problemie cena to 19.99zł http://allegro.pl/glosniki-zewnetrzne-no...ml#gallery
  Odpowiedz