Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nokia 5310 - Ładowanie telefonu
(28.07.2011, 19:55)metis napisał(a): jeśli masz ładowarkę to możesz oskrobać kable i podłączyć bezpośrednio do baterii. Ale nie wiem czy się opłaca :D I czy coś da.

o tym samym pisałem kilka postów wyżej :D
  Odpowiedz
Damian3 oddaj ten telefon do naprawy a jak ci naprawią daj znać
  Odpowiedz
Wystarczy 50 zł na naprawienie tego telefonu ? ...
Bo ja mam styl zupełnie z innej bajki .
  Odpowiedz
To zależy od serwisu. Najlepiej popytaj o ceny.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
no własnie np u mnie w bedzinie w pewnym serwisie biorą po 45 zl a jak jakas powazna to 60. a mam pytanko z czego masz telefon z orange ? to idz do orange i daj karte gwarancyjna i ci naprawia a jak nie zadziala to co wyzej wymieniłem
  Odpowiedz
Mam telefon z Plusa ...Gwarancja ? Juz dawno po gwarancji ...
Bo ja mam styl zupełnie z innej bajki .
  Odpowiedz
to ja radzę tak idź do serwisu spytaj się ile naprawa jak nie naprawią albo za dużo będzie kosztować naprawa kup nowy telefon jakiś taki w miarę twoich potrzeb
  Odpowiedz
na twoim miejscu zrobił bym tak. Jeśli masz możliwość "zeskrob" tą "kropelke" która Ci kapła na płyte główną, jeśli to nie pomoże no to zostaje Ci poszukać na allegro jakieś używanej płyty głównej i przełożyć ją do swojego telefonu. Koszty? - myślę że kupno płyty głównej z rozwalonego telefonu będzie tańsze niż danie 60zł w komisie za naprawe ale 100% pewności nie mam ..
  Odpowiedz