Założę się iż każdy kto do nich napisał dostał taką samą historyjkę
Tak czy siak, nie wyszły im trochę te opisy - nikt nie jest idealny. Zapewne niebawem naprawią problem lub powrócą do poprzedniego stanu.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Nowa funkcja dla opisu folderów - tryumf czy TRAGEDIA ??
|
28.02.2011, 18:27
@Up
Założę się iż każdy kto do nich napisał dostał taką samą historyjkę Tak czy siak, nie wyszły im trochę te opisy - nikt nie jest idealny. Zapewne niebawem naprawią problem lub powrócą do poprzedniego stanu. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
28.02.2011, 23:36
Ja powoli zaczynam sobie z tym radzić, w jednym folderze poprawiłem formatowanie i wygląda dużo lepiej niż na początku. Dziwny jest jednak fakt, że skopiowanie sformatowanego tekstu z innej strony do opisu folderu zostaje takie jak na stronie z której skopiowaliśmy opis.
Prawdopodobnie jest to wina wysiwyg, który zawiera kilka błędów i jeśli się ich nie poprawi to sam od siebie dodaje zbędne znaczniki, miałem podobny problem u siebie na stronie, downgrade edytora usunął błędy i formatowanie już się nie sypało. Może "mądre" głowy z chomikuj.pl też do tego dojdą.
01.03.2011, 14:05
Chomikuj.pl zaczyna coś poprawiać w opisie folderów... Wczoraj w wstawionych przez nas kodach ujawniły się znaczniki, które były dla nas do tej pory nie widoczne <br /> - i które zostały dopisane z jakiegoś błędu... Chociaż teraz możemy je pousuwać... to i tak nadal zostają ponownie dopisywane i powodują rozjechanie wszystkiego... Mam nadzieję ze w końcu te ich dopisywanie... zlikwidują.
01.03.2011, 20:16
Próbują "pracować" :
Ile to potrwa....nie wiadomo...Na moje to wiadomość na "odczepnego"
01.03.2011, 21:10
Szczerze myśle że będą i tak robić co chcą , nami się przejmowac nie bedą a ogolnie to opisu nie ruszam bo mam myśli że sie źle to skończy dla mojego chomika. heheh
02.03.2011, 03:49
Ja już nie wytrzymałem i wysłałem do administracji poprawiony kod edytora, który to tak usiłują naprawić, znalezienie błędu i poprawienie go zajęło mi 20 minut. Skoro oni nie potrafią tego sami zrobić to nie chcę wiedzieć jakich mają programistów.
Ciekawe co odpiszą ? (02.03.2011, 03:49)tonyviroos napisał(a): Ja już nie wytrzymałem i wysłałem do administracji poprawiony kod edytora, który to tak usiłują naprawić, znalezienie błędu i poprawienie go zajęło mi 20 minut. Skoro oni nie potrafią tego sami zrobić to nie chcę wiedzieć jakich mają programistów. .. tu ja nie jestem specjalistką od netu, ale jeśli piszesz sprawdzone info i Oni mają od ciebie dobry kod to ciekawe czy go zastosuję ? ... oraz czy to jest tylko proste wymienianie części ich wielkiego kody serwisu czy znowu coś się "posypie" ? a sprawa moim zdaniem jest dość banalna - powinni wrócić do starej wersji !!! to zapewniło by stabilną prace, a nową wersje serwisu niech sobie testują na lokalnych serwerach i po sprawdzeni wprowadzają i... czyż to nie byłoby proste rozwiązanie problemu - tu pytanie : dlaczego tego nie robią ? .. czyżby chcieli Nas denerwować ? przypomnę co już proponowałam na początku - powinno to być na zasadach dowolności dla użytkownika, który ma zaproponowaną starą i nową wersje i sam decyduje na jakiej pracuje, a nadto mimo przejścia na nową wersje ma aktywny przycisk wersji starej i ZAWSZE może wrócić na starą wersje, robi tak np Twitter, to może i admini chomikuj.pl też by zastosowali sprawdzone rozwiązania i to takie przyjazne dla użytkownika ..? wiele osób niezbyt pochlebnie pisze o adminach (jeśli nie tu to w innych miejscach na necie), ja osobiście jestem daleka od tego aby im urągać, ale PIĘĆ dni trwa już ta zabawa w walkę ze złym kodem i budzi jednak niesmak iż nie chcą pomóc użytkownikom, choćby poprzez powrót do starej wersji!! ciekawe dlaczego tak usilnie utrzymują i to od tylu dni wersje z błędami ? czy to polityka na zniechęcenie ludzi aby rezygnowali ? dla mnie cele adminów są bardzo niejasne !! .. (piszę o tym tu - admini chomikuj.pl i teoria spisku ) ciekawe jakie WY macie teorie na ten temat ?? JUŻ JEST już znowu jest strara i fajna wersja to ja zabieram się za naprawy i zapraszam niebawem..
02.03.2011, 19:24
Osobiście mam odczucie że chomikuj ma jakieś braki kadrowe.
17.03.2011, 21:13
no i... mamy "powtórkę z rozrywki" , czyli ktoś powtarza błędy i...
ponownie nie działa prawidłowo robienie opisów w folderach , a a Nas użytkowników "rozrywa" niemoc - co robić /?/ ostatnio kłopoty trwały tydzień , ciekawe ile tym razem ..? |