Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowa funkcja dla opisu folderów - tryumf czy TRAGEDIA ??
@Up
Założę się iż każdy kto do nich napisał dostał taką samą historyjkę ;)

Tak czy siak, nie wyszły im trochę te opisy - nikt nie jest idealny. Zapewne niebawem naprawią problem lub powrócą do poprzedniego stanu.
  Odpowiedz
Ja powoli zaczynam sobie z tym radzić, w jednym folderze poprawiłem formatowanie i wygląda dużo lepiej niż na początku. Dziwny jest jednak fakt, że skopiowanie sformatowanego tekstu z innej strony do opisu folderu zostaje takie jak na stronie z której skopiowaliśmy opis.

Prawdopodobnie jest to wina wysiwyg, który zawiera kilka błędów i jeśli się ich nie poprawi to sam od siebie dodaje zbędne znaczniki, miałem podobny problem u siebie na stronie, downgrade edytora usunął błędy i formatowanie już się nie sypało.
Może "mądre" głowy z chomikuj.pl też do tego dojdą.
  Odpowiedz
Chomikuj.pl zaczyna coś poprawiać w opisie folderów... Wczoraj w wstawionych przez nas kodach ujawniły się znaczniki, które były dla nas do tej pory nie widoczne <br /> - i które zostały dopisane z jakiegoś błędu... Chociaż teraz możemy je pousuwać... to i tak nadal zostają ponownie dopisywane i powodują rozjechanie wszystkiego... Mam nadzieję ze w końcu te ich dopisywanie... zlikwidują.
  Odpowiedz
Próbują "pracować" :

[Obrazek: folderedycja.jpg]

Ile to potrwa....nie wiadomo...Na moje to wiadomość na "odczepnego"
  Odpowiedz
Szczerze myśle że będą i tak robić co chcą , nami się przejmowac nie bedą a ogolnie to opisu nie ruszam bo mam myśli że sie źle to skończy dla mojego chomika. heheh :)
  Odpowiedz
Ja już nie wytrzymałem i wysłałem do administracji poprawiony kod edytora, który to tak usiłują naprawić, znalezienie błędu i poprawienie go zajęło mi 20 minut. Skoro oni nie potrafią tego sami zrobić to nie chcę wiedzieć jakich mają programistów.
Ciekawe co odpiszą ?
  Odpowiedz
(02.03.2011, 03:49)tonyviroos napisał(a): Ja już nie wytrzymałem i wysłałem do administracji poprawiony kod edytora, który to tak usiłują naprawić, znalezienie błędu i poprawienie go zajęło mi 20 minut. Skoro oni nie potrafią tego sami zrobić to nie chcę wiedzieć jakich mają programistów.
Ciekawe co odpiszą ?

.. tu ja nie jestem specjalistką od netu, ale jeśli piszesz sprawdzone info i Oni mają od ciebie dobry kod to ciekawe czy go zastosuję ? ... oraz czy to jest tylko proste wymienianie części ich wielkiego kody serwisu czy znowu coś się "posypie" ?

a sprawa moim zdaniem jest dość banalna - powinni wrócić do starej wersji !!!

to zapewniło by stabilną prace, a nową wersje serwisu niech sobie testują na lokalnych serwerach i po sprawdzeni wprowadzają i... czyż to nie byłoby proste rozwiązanie problemu - tu pytanie : dlaczego tego nie robią ? .. czyżby chcieli Nas denerwować ?

przypomnę co już proponowałam na początku - powinno to być na zasadach dowolności dla użytkownika, który ma zaproponowaną starą i nową wersje i sam decyduje na jakiej pracuje, a nadto mimo przejścia na nową wersje ma aktywny przycisk wersji starej i ZAWSZE może wrócić na starą wersje, robi tak np Twitter, to może i admini chomikuj.pl też by zastosowali sprawdzone rozwiązania i to takie przyjazne dla użytkownika ..?

wiele osób niezbyt pochlebnie pisze o adminach (jeśli nie tu to w innych miejscach na necie), ja osobiście jestem daleka od tego aby im urągać, ale PIĘĆ dni trwa już ta zabawa w walkę ze złym kodem i budzi jednak niesmak iż nie chcą pomóc użytkownikom, choćby poprzez powrót do starej wersji!!

ciekawe dlaczego tak usilnie utrzymują i to od tylu dni wersje z błędami ? czy to polityka na zniechęcenie ludzi aby rezygnowali ?

dla mnie cele adminów są bardzo niejasne !! .. (piszę o tym tu - admini chomikuj.pl i teoria spisku :( )

ciekawe jakie WY macie teorie na ten temat ??
JUŻ JEST :)

już znowu jest strara i fajna wersja :)

to ja zabieram się za naprawy i zapraszam niebawem..
Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi :)

[Obrazek: 1logogosialimad.jpg]
  Odpowiedz
Osobiście mam odczucie że chomikuj ma jakieś braki kadrowe.
  Odpowiedz
no i... mamy "powtórkę z rozrywki" , czyli ktoś powtarza błędy i...

ponownie nie działa prawidłowo robienie opisów w folderach , a

a Nas użytkowników "rozrywa" niemoc - co robić /?/

ostatnio kłopoty trwały tydzień , ciekawe ile tym razem ..?
Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi :)

[Obrazek: 1logogosialimad.jpg]
  Odpowiedz