Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowa funkcjonalność - licznik MB w każdym folderze :)
Bardzo przydatny byłby licznik MB w każdym folderze na chomiku, bardzo ułatwiłoby to ustawianie perfekcyjnie free transferu bez liczenia wielkości plików :) Po za tym fajnie byłoby wiedzieć ile miejsca zajmują wszystkie pliki w danym folderze. Co wy na to ?? :)
  Odpowiedz
No fajnie by było, jeszcze do tego licznik plików w folderze :D
[Obrazek: synngaa.png]
Pomogłem ? - Kliknij przycisk 'Reputacja'
  Odpowiedz
Jak dla mnie licznik mógłby się pojawić :)
  Odpowiedz
(05.04.2011, 17:31)FirefoxCAT napisał(a): No fajnie by było, jeszcze do tego licznik plików w folderze :D

Dokładnie :) byłoby fajnie :)
  Odpowiedz
Tez chciał bym żeby zrobili :) na przykład w dolnym prawym rogu licznik i w każdym folderze by był :)
albo chociaż żebyśmy mogli wstawić my licznik ale ten z darmowych statystyk on jest w js :(
---
  Odpowiedz
jestem za bo takie rozwiazanie byloby fajne
  Odpowiedz
Ja tam nie czuje potrzeby wprowadzenia takiego licznika. Dlaczego? A dlatego, że na moim chomiku każdy film ma swój folder, więc tam do liczenia raczej nic nie mam. Jedynie gdzie mam nawrzucane dużo plików do jednego folderu to muzyka czy tapety. A co do ustawienia perfekcyjnej ilości free transferu to ustalam sobie jakąś wartość, 20-30GB i na tyle ile wystarczy tyle będzie. Nawet wole jak zostanie te 200 - 300mb przynajmniej ktoś wchodząc do takiego folderu wie, że free się odbyło. Także czy taki bajery by powstał czy też nie jest to mi zupełnie obojętne.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Licznik ilości plików oraz licznik wielkości plików w każdym folderze jak najbardziej wskazany.
Cel - wykorzystanie w konkursach - duże możliwości, nowe perspektywy.
  Odpowiedz
Mnie osobiście jako chomika również nie ciągnie do tego aby mieć taki licznik.
Jeśli już to tylko i wyłącznie jako ciekawostkę, tak to mi się zupełnie nie przyda.
Chociaż kto wie... może gdyby wprowadzili taki bajer to potrafił bym to pozytywnie wykorzystać.
  Odpowiedz
A ja znam rozwiązanie. Liczba plików w folderze znajduje się pod ikoną "Pobierz folder" - zaś aby sprawdzić rozmiar wszystkich plików w folderze, Wystarczy mieć włączonego ChomikBoxa i kliknąć pobierz folder i wyświetli się informacja:

[Obrazek: 30938196.jpg]

Następnie nacisnąć "Anuluj" i po sprawie ;)
  Odpowiedz