Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowa nazwa dla Windows Phone.
Witajcie.

Pewnie nie każdy z was wie, że system operacyjny jaki znajduje się na smartfonach od
Microsoftu już wkrótce wraz z nowym wydaniem zmieni swą nazwę.
Obecnie jest to Windows Phone oczywiście najnowszy z numerem 8.1
A najnowszy który ma wejść w tym roku otrzyma numerek 10.
A pełna nazwa zmieni się na Windows 10 Mobile.

Co wy na to?
  Odpowiedz
Nie wielka zmiana, ale jednak ;)

Ciekawi mnie tylko dlaczego nie ma 'dziewiątki'. Microsoft zaszalał i od razu daje 10? Trochę to dziwne.

Odpowiedz
(10.02.2015, 20:37)robotox1 napisał(a): Ciekawi mnie tylko dlaczego nie ma 'dziewiątki'. Microsoft zaszalał i od razu daje 10? Trochę to dziwne.

Pewnie mają jakąś swoją własną logikę na to.
Ale spokojnie mój znajomy wczoraj gdy pochwalił się, że jego dziewczyna kupiła sobie
Nokię Lumię 735 myślał, że wkrótce wejdzie nowa aktualizacja WP8.2 (nie pamiętam jak doszliśmy do tej części rozmowy)
No niestety musiałem mu wytłumaczyć, że M$ trochę zmienił tę numerację.
  Odpowiedz
(10.02.2015, 20:37)robotox1 napisał(a): Nie wielka zmiana, ale jednak ;)

Ciekawi mnie tylko dlaczego nie ma 'dziewiątki'. Microsoft zaszalał i od razu daje 10? Trochę to dziwne.

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/wind...95-98.html

http://www.purepc.pl/oprogramowanie/dlac...spekulacje
Tak trudno poszukać w Google? ;)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz