Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowe przyciski i ułatwienia na chomiku.
Na chomiku pojawił się nowy design przycisków, a w opisie folderu chomika możemy również wspomagać się edytorem TinyMCE
[Obrazek: edytor_hrhwrqh.PNG]

[Obrazek: nowosc_hrhwhan.PNG]

Np przy dodawaniu plików jak widzieliście gdzieś jeszcze to pokażcie ;]

Kolejna innowacja !

Dodali opcję w podstronie punkty a mianowicie posiadane licencje na pliki

[Obrazek: licencje_hrhasew.PNG]

Da się to zobaczyć tylko poprzez odpowiednie wejście do podstrony pkt

Coś się święci !

Aby to zobaczyć musisz wylogować się z chomika i przejść na strone: http://chomikuj.pl/Punkty.aspx > Teraz zaloguj się w dolnych okienkach NIE na górnym pasku > Mi tak 2 razy zadziałało.
  Odpowiedz
no fajnie:)
  Odpowiedz
Przycisk "dodaj plik" był, zmienili tylko jego wygląd.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
No wiadomo o to mi też chodzi ale może źle się określiłem zaraz poprawię
  Odpowiedz
Jeżeli się nie mylę rozjaśnił się przycisk do pobierania plików
ss nie mam, bo ucieka ciągle :/ :D
  Odpowiedz
No to jeszcze przycisk pobierania całego folderu i odtwarzania utworów :)
[Obrazek: 33dulco.jpg]
الرمال والشمس والعطش
  Odpowiedz
Przydały by się inne, np. "Wyszukaj dulikaty", itp...
  Odpowiedz
Przycisk "Odtwórz folder" odnośnie plików muzycznych, z tego co mnie pamięć nie myli, był już wcześniej. Jeśli nie proszę o sprostowanie. Zmiany odnośnie nowego design przycisków edycji html w opisie strony, z tego co widzę na sreenie, nie są dla mnie widoczne. Może delikatne cieniowanie teraz doszło, ale nigdy nie zwracałem na to uwagi. :)
  Odpowiedz
(24.02.2011, 17:28)arab56 napisał(a): No to jeszcze przycisk pobierania całego folderu i odtwarzania utworów :)
[Obrazek: 33dulco.jpg]

a gdzie się znajduje ten przycisk "Pobierz Cały Folder" czy jakoś tak ?? :D
  Odpowiedz
Tam w zakładce: "Posiadane licencje na pliki" u mnie jest notatka: Nie kupiłeś jeszcze żadnych plików.
Wygląda to tak jakby portal chomikuj.pl podpisał jakieś porozumienie w sprawie nielegalności naszych zbiorów. Przynajmniej tak to rozumiem.
I jeśli kupimy jakieś licencje do posiadania plików to one prawdopodobnie pojawią się w omawianej zakładce.
  Odpowiedz