Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowe rangi na forum - eksperyment
  Odpowiedz
[Obrazek: IRZWFDi.jpg]
teraz się zacznie...
Niedostępny
  Odpowiedz
Wyścig szczurów uważam za otwarty.
  Odpowiedz
(10.11.2015, 23:28)Swordancer napisał(a): Pozostałe profity tej rangi pozostają tajemnicą, do momentu gdy osiągnie ją pierwszy użytkownik.
A może nie macie pomysłu na te profity? :P
Co do tego pomysłu, przez ten pomysł może spaść poziom wypowiedzi na forum, bo choć postów będzie więcej, to będą mniej wartościowe, bo dużo użytkowników będzie chciało się dostać do wyższej grupy.
  Odpowiedz

Odpowiedz
  Odpowiedz
(ja wszystko widzę)

Odpowiedz
  Odpowiedz
Uważam iż takie rangi są nie potrzebne zbytnio no ale cóż.
Co do Weterana to według mnie powinno być wymagany jakiś czas :P Chyba musze zacząć pisać posty. bo wpadam w maire często a jedyne co robie to pisze na sb XD
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Czyli ja mogę się przełączać z rangi przyjaciel na ranga weteran ? ;)
  Odpowiedz