Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowe rangi na forum - eksperyment
Przyjaciel stoi wyżej niż Weteran, masz lepsze profity.
  Odpowiedz
5000 ??? O kuna faka. Dużo. Ja 1.814 zrobiłem w 4 lata.
  Odpowiedz
Głównie dzięki odfiltrowywaniu "śmieciowych" działów od statystyk. Gdyby nie to, kilka osób już dawno przebiłoby 10k.

Da się zrobić, ale dlatego ta ranga będzie taka prestiżowa. Jak kiedyś ktoś dobije, to będzie święto. Haha Nawet ja mam dopiero 3k, a jestem prawdopodobnie najbardziej aktywny od kilku miesięcy, bo ktoś musi. Wszyscy wolą dzisiaj siedzieć na czacie.
  Odpowiedz
Zamknąć czat zamknąć czat !!! Puknijsie
  Odpowiedz
Niedostępny
  Odpowiedz
Nie, czat zostanie, uwielbiam tam atmosferę. 5k, to nie przesada biorąc pod uwagę tę rangę. Gdyby to forum miało więcej ludzi, którzy nie boją się dużo pisać, napisałbyś, że to śmieszna liczba. Gdybym dał więcej rang, a planuję pomiędzy wcisnąć jeszcze jedną, równie dobrze kolejną mógłbym dać przy 10k.

Szczerze, to liczyłem, iż ta ranga i jej "nieosiągalność" oraz tajemnicze "właściwości", podrasuje trochę Wasze "klawiatury". Nie bójcie się pisać o pierdołach...

W sieci przeglądacie masę informacji, często w głowie snując spore przemyślenia, a to forum, to jest właśnie takie miejsce, w którym możecie się tym podzielić w sposób kontrolowany, nakręcić na coś innych. nikt nie gwarantuje odzewu, ale dopóki wszystko jest regulaminowo, nikt, Wam nie będzie zarzucał, że tworzycie zbyt wiele wątków. Zawsze lepiej pisać własne wątki, bo to w nich często odgrywacie głównego rozmówce, a za tym idzie spora ilość postów, bardziej i mniej rozbudowanych.

Każdy ma tematy o których lubi pogadać.
  Odpowiedz
Dla mnie jest ok. ;)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Świetna inicjatywa.
Może to zachęci do pisania większej ilości interesujących tematów, nie tylko tych z odnośnikami do filmików czego nie znoszę (a czasem sam praktykuję) :P
Co do 5000 postów to rzeczywiście to bardzo dużo. Osobiście spotkałem się może z 5 osobami na forach które przeskoczyły ten pułap, ale tam nie było odfiltrowania śmieciowych postów w grach i zabawach chyba. Przynajmniej nie od początku.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
No to teraz tylko do 1000 postów dobić :D
Niedostępny
  Odpowiedz
Najszybciej nabija się posty we własnych wątkach, ;) tylko csiiii...
  Odpowiedz