Moi drodzy. Wszelkie prawa i możliwości zostaną Wam nadane już za chwilę. O swoich nowych obowiązkach dowiecie się więcej w specjalnym wątku, który znajdziecie na dole strony w zamkniętym dziale. Gratulujemy zatem zwycięstwa i zapraszamy na zaplecze, aby zapoznać się z Waszymi nowymi obowiązkami!
Nowi Junior Moderatorzy - Demanufacture i Robotox!
|
Przed momentem zakończyliśmy Nabór do ekipy forum 2015. Naszymi zwycięzcami są Demanufacture, oraz Robotox! Zarówno nasza koleżanka, jak i stosunkowo nowy kolega, dali nam poznać się od dobrej strony. Śledziliśmy poczynania naszych śmiałków i jesteśmy pewni, że świetnie sobie poradzą na stanowisku Junior Moderatora forum Odjechani.com.pl. Z dniem dzisiejszym oboje zasilają skład naszej ekipy.
Moi drodzy. Wszelkie prawa i możliwości zostaną Wam nadane już za chwilę. O swoich nowych obowiązkach dowiecie się więcej w specjalnym wątku, który znajdziecie na dole strony w zamkniętym dziale. Gratulujemy zatem zwycięstwa i zapraszamy na zaplecze, aby zapoznać się z Waszymi nowymi obowiązkami! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Gratulacje. Mam nadzieję że się dogadamy prawda, Robotox?
17.03.2015, 21:38
Congratulation! Witamy w ekipie, super że jesteście, wierzę w Was et cetera cetera.
17.03.2015, 22:00
Gratulacje. Od teraz możecie współtworzyć to forum w szerszej perspektywie.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
17.03.2015, 22:02
Gratulację ! Myślę, że będziecie świetnymi moderatorami
Dziękuję Wam bardzo serdecznie.
Chciałem tylko powiedzieć, że nie zawiodę, a wręcz przeciwnie - zaskoczę Dema na pewno będzie również się starać, w końcu będzie jako jedyna reprezentować płeć żeńską w ekipie forum. Dziękuję jeszcze raz za danie szansy, nie zmarnuje jej
18.03.2015, 08:11
Gratulacje misie moje ❤️❤️
tylko sumiennie wykonujecie swoją prace bo Sylwus patrzy ?. |