Nowi Juniorzy- rekrutacja 2017
|
10.03.2017, 21:35
Też dziękuję za gratulację i obiecuję, że będę starał się możliwie jak najlepiej wypełniać nowe obowiązki
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
11.03.2017, 00:48
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
12.03.2017, 15:54
B0hazard, myślę że chodziło tutaj również o aktywność nowych j. moderatorów w ostatnim czasie, która wyglądała nieco inaczej niż u osób, które złożyły aplikacje a nie zostały wybrane.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
13.03.2017, 00:47
Co ma aktywność do bycia modem? Jak ktoś był nieaktywny ale powrócił (mówię tu o Nieśmiertelnym) i ponownie stał się aktywnym userem to przeszłość nie ma znaczenia. W sumie nie powinienem tego tu pisać, niepotrzebny post. Po prostu kojarzę Nieśmiertelnego już kupę czasu i z sympatii do niego mi się napisało .
Jeśli natomiast o mnie chodzi to wiadomo.. It's a Prank Bro! Temat zamknięty (w kwestii mojej wypowiedzi). Gratulacje jeszcze raz i Ram Pam Pam. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|