Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowość - Zachomikuj folder.
Zmiany zmiany i jeszcze raz zmiany.
Oprócz nowego sposobu chomikowania plików, o którym mowa tutaj, dodano możliwość chomikowania całych folderów. Oto screen poniżej:

[Obrazek: zachomikujfolder.png]
Bardzo pozytywna zmiana :) Przynajmniej bardzo szybko odzyskam utraconą muzykę którą miałem na swoim starym koncie przed jego kradzieżą bez tracenia czasu na własny upload :)
Dobre to jest,ale ja np po tej zmianie w niektórych folderach nie mogę zmienić opisu,nie mam pojęcia dlaczego:/

Np chciałem zmienic w grze HOMEFRONT i nie mogę chwilowo pojawia mi sie ładowanie i nic,mozę i fajna funkcja,ale po dodaniu jej mam problemy:/
Super rozwiązanie , bardzo przydatne i długo na to osobiście czekałem :)
Przenoszę dyskusję na ten temat do tego wątku.

Baron, jeśli możesz - dodaj treść Twojego posta do tamtego wątku - był wcześniej a jest o tym samym, bez sensu się dublować ;)

Zamykam.