Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowy "Chomik Mini"
Dzisiaj w ofercie abonamentów pojawiła się opcja zakupu "ChomikMini". Nowy chomik oferuje 1GB co tydzień, już od 2,85zł (YetiPay) miesięcznie. Niestety, obecnie nie można wymienić punktów na abonament "ChomikMini". Ktoś z was skorzysta z tego abonamentu?
الرمال والشمس والعطش
  Odpowiedz
O proszę, nowa inicjatywa ze strony chomikuj. Póki nie wprowadzą możliwości zakupu dzięki punktom, mało będzie chętnych ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Ja również sądze tak jak Niko ;) Dla większości osob (łącznie ze mną) lepiej jest wykorzystać punkty które się ma na koncie niż kupować za pieniądze.
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Tak prawdę mówiąc, co by chomikuj nie zrobiło i tak ludzie nie pogodzą się z wycofaniem chomikowych
punktów. Powiedzmy sobie szczerze, kto chciał na chomikuj zarobić miał do tego świetne możliwości.
Natomiast dzieciaki (bo tacy też na chomikuj są) mieli możliwość dostawania jakieś symbolicznej kwoty
za zrobienie baneru, rozesłanie reklam czy innych cudów.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Pytałem, czy będzie można wymienić punkty na ChomikMini

Cytat:Witam serdecznie,

mamy w planach umożliwienie wymiany punktów na abonament ChomikMini.

W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji.
الرمال والشمس والعطش
  Odpowiedz
Aha, mają w planach. Ale jak dalekie są te plany? Tego już nie powiedzieli. Ehh... cała administracja chomikuj :)

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
A jak wygląda ramka wokół awatara osoby, która posiada to konto?
  Odpowiedz
Specialnie dla naszego forum kupiłem chomika ;) Oto ramka avatara:

[Obrazek: av-1377808282.jpg]

W razie pytań walcie śmiało :)

Aaa... jak coś to nazwa chomika jak może się domyślacie R4z3R (chomikuj.pl/R4z3R)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
(29.08.2013, 22:30)Cassius napisał(a): Specialnie dla naszego forum kupiłem chomika ;) Oto ramka avatara:

[Obrazek: av-1377808282.jpg]

W razie pytań walcie śmiało :)

Aaa... jak coś to nazwa chomika jak może się domyślacie R4z3R (chomikuj.pl/R4z3R)

Ładne :P
Szukałem na różnych Chomikowych forach i nie znalazłem, dzięki.
  Odpowiedz
I jak? Rzeczywiście dostępne jest 1GB cotygodniowo?

Odpowiedz