Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowy Trial Moderator
W dniu dzisiejszym na stanowisko Trial Moderator awansował nasz kolega Mabud73.
W ostatnim czasie niezastąpiony jako Przyjaciel Forum,
służył radą i pomocą nie tylko użytkownikom forum ale również nam Administracji.
Tym bardziej miło nam powitać Kolegę w strukturach ekipy forum.
Maćku w imieniu swoim i całej ekipy serdecznie gratuluję Ci Awansu i życzę kolejnych sukcesów.
Dołączam się do gratulacji oby tak dalej Maciejowy:D
No cóż:) Pozostało mi podziękować Ekipie i Znajomym za ponowne obdarzenie mnie zaufaniem. Jestem i będę. Nie ważne w jakim kolorze:)

Dziękuję :)
Maciej
Jak zawsze Przyjaciel :)
Gratuluję Macieju:)
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Gratulacje :)
A dziękować, dziękować Pawełek i Davidek:) Kolorek inny ale już się pewnie bardziej do Woźnego przyzwyczailiście? :) hehe No cóż....spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba:D Na razie się wdrążam w nowe obowiązki :D
Moje gratulacje Maćku, teraz to już Ci na pewno władza do głowy uderzy :D:D (żart)
Tony uważaj na słowa!!! Dzisiaj promocja na baniki Wiesz, uczę się i nie wiadomo co nacisnę Groźny woźny

Hehe:D dzięki Tony.....to żarty oczywiście:)
Jak na groźnego woźnego to za dużo emotek w tym poście ;)

Gratulacje wariacie i owocnej pracy !
Oj tam Kruchy, zaraz za dużo......groźni tak mają

Dzięki za pomoc :)