Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowy avatarek
ok mam już na pulpicie ale jak to dodać
??
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Rozpakowujesz archiwum w środku masz czcionki (będzie specjalna ikonka połapiesz się).
Następnie przechodzisz do Panelu Sterowania - (zmieniasz tryb na "małe ikonki) dzięki czemu
odnajdujesz w nim czcionki - następnie pobrane czcionki wklejasz do tamtego folderu.

Możesz wejść w folder czcionki wpisując frazę "czcionki" w wyszukiwarce w menu (Windows Vista,
Windows 7, Windows 8)
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
(20.09.2012, 19:24)Sebastian napisał(a): Na Twoim miejscu uderzyłbym bardziej w czcionkę z Assassin's wtedy sygnatura

hehe tak się składa że sygnaturkę ty mi robiłeś :)

Odpowiedz
(20.09.2012, 19:43)szybcior1998 napisał(a): hehe tak się składa że sygnaturkę ty mi robiłeś :)
:D Hehe

Szybcior czcionka w pierwszym mi się bardziej podobała. Wystarczyło poprawić 4 literki :D
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
(20.09.2012, 19:43)szybcior1998 napisał(a): hehe tak się składa że sygnaturkę ty mi robiłeś :)

Być może.
Jest to oczywiście moje zdanie, ale jeśli Tobie podoba się avatar
taki jaki jest teraz nie zmieniaj nic - to Ty masz być zadowolony nie
inni ..:)
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
(20.09.2012, 19:45)Sebastian napisał(a): Być może.
Jest to oczywiście moje zdanie, ale jeśli Tobie podoba się avatar
taki jaki jest teraz nie zmieniaj nic - to Ty masz być zadowolony nie
inni ..:)
Dokładnie. Pod względem technicznym nie mam zastrzeżeń. A dobró czcionki to teraz kosmetyka .Każdemu pasuje co innego.
Take me to church
  Odpowiedz
[Obrazek: 6rsnf7.jpg]
ok niewiem czy może być tak
(20.09.2012, 19:44)elgato napisał(a): Szybcior czcionka w pierwszym mi się bardziej podobała. Wystarczyło poprawić 4 literki :D
Według mnie leprza jest ta 2 czcionka którą zrobiłem :D

Odpowiedz
Szybcior dla mnie pierwsza czcionka była o wiele lepsza ale teraz pasuje do sygnatury. :) Tylko literka b i cyfra 1 słabo czytelna
Take me to church
  Odpowiedz
Nom ale damy radę
Najwyżej się z tym prześpie i zastanowię :)

Odpowiedz
(20.09.2012, 19:51)szybcior1998 napisał(a): ok niewiem czy może być takWedług mnie leprza jest ta 2 czcionka którą zrobiłem :D

Ojojoj Szybcior1998.
Piszemy lepsza nie leprza!

Żeby nie było offtopu moim zdaniem lepsza jest czcionka,
2 bardziej mi pasuje do całości. Jednak może jej położenie
jest trochę nie takie, ponieważ słabo ją widać.
  Odpowiedz