Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowy, ciemny styl forum
Osobiście nie lubię ciemnych kolorów for, jednak myślę że to dobre posunięcie.
Każdy może dostosować forum do własnych wymagań.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
(13.10.2012, 12:01)admin napisał(a): Testujemy wszystko na Firefoxie, Google Chrome i IE i wszystko jest ok. Wciśnij może CTRL+F5, odśwież stronę, zobacz czy masz aktualną wersję.

Niby mam aktualną przeglądarkę, wczoraj aktualizowałem.

Odpowiedz
No i co tylko Ty masz problem? Hmm. Niech pozostali również sprawdzą to pod Firefoxem i wcisną podziękuj pod tym postem jeśli jest ok. Nie ma sensu tworzyć zbędnych postów.
  Odpowiedz
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
(13.10.2012, 12:09)Sebastian napisał(a): U mnie wszystko jest ok, korzystam z Opery 64 bitowej.

[Obrazek: dmeo-1350122966.png]

Sebastian, u mnie na Oprze też wszystko jest w porządku, ale na Firefoxie te napisy są źle umieszczone ale tylko na jasnym stylu forum.

Odpowiedz
Wszystko super jest! Dzięki chłopaki, świetna robota.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
  Odpowiedz
W menu ostatnie posty na głównej przydało by się poprawić ikonki.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
W panelu użytkownika, avatar jest rozciągnięty - również do poprawy.
  Odpowiedz