Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowy, ciemny styl forum
O! Ja widzę, że tam cały panel jest do poprawy.
Piszcie swoje uwagi, wieczorem przeanalizujemy wszystko i będziemy pomału poprawiać.
  Odpowiedz
Nie no bez kitu monitorem mam ok :) Sprawdzał witrynę na netbooku i u kumpla i tak samo jest Siwy kolor mocno przyciemnia:)Testowałem na Operze google chrome i IE
  Odpowiedz
Trochę słabo rozróżnić posty przeczytane i nieprzeczytane. A także te emotikony o których już wiecie ;)

Odpowiedz
Właśnie zauważyłem, że pasek online i offline w Firefoxie jest już na swoim miejscu. Nie wiem co się stało, że się poprawiło ale ja nic nie robiłem. Pozdrawiam.

Odpowiedz
Bardzo ładnie wygląda ten styk czarny Brawo Brawo.
  Odpowiedz
I to rozumiem wreszcie jakiś ciemny ciekawy styl :D
Gratuluję :)
A tak z ciekawości kto go wykonał?
  Odpowiedz
witam tu znowu ja chciałbym dodać że u mnie nie wyświetla się lista napisanych wątków w panelu użytkownika
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
ADRIANUSS napisał(a):A tak z ciekawości kto go wykonał?
Bazowaliśmy na dwóch różnych stylach z różnych silników forów internetowych + inspiracje zaczerpnięte na stokach graficznych. Kwestie wizualne były moim zadaniem co doprowadzało Szymona do pasji szewskiej, który szukał sposobów na realizacje techniczne bez których nie było by takiego stylu. Support w postaci całej obsługi forum.

szybcior1998 napisał(a):witam tu znowu ja chciałbym dodać że u mnie nie wyświetla się lista napisanych wątków w panelu użytkownika
A co ja napisałem wyżej? Że panel usera jest do poprawy tak? ;)
  Odpowiedz
Ogólnie fajny ten nowy styl :) Co prawda trochę macie do poprawienia Jednak Brawo za STYL :)

Tylko błagam was nie usuwajcie jasnego stylu, bo ja np. w dzień wole ciemny styl a w nocy jak robi się ciemno jasny, lepiej mi się pisze na klawiaturze w nocy kiedy mam jakiekolwiek światło pochodzące z jasnego wyglądu strony :)

P.S. Fajnie by było gdyby wrócił stary dobry Ajax Chat :)
  Odpowiedz
Fajny jest ten nowy styl. Podobają mi się barwy. Co prawda jest troszkę do poprawy, ale poza tym wszystko jest okey.
  Odpowiedz