Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowy, ciemny styl forum
Zauważyłam, że nie można subskrybować wątku w ciemnym stylu forum.
Zapraszam na mojego chomika :) Znajdziecie tam książki różnego rodzaju.
  Odpowiedz
Racja. Napisane jest Niepoprawny kod autoryzacji. Czy na pewno próbujesz uruchomić tę funkcję w poprawny sposób? Spróbuj ponownie.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
"Dodaj do odpowiedzi jako cytat" jak działa bo jak zaznaczę tekst to nie dodaje i to chyba ta sama funkcja co cyt. frag.
  Odpowiedz
Tj domyśla opcja w silniku mybb i nie działa tak samo. Cyt.frag. jest poręczniejsze, ponieważ działa również w szybkiej odpowiedzi.
"Dodaj do odpowiedzi jako cytat" przydaje się wówczas jeśli watek jest dość długi i zbieramy cytaty z całego tematu. Wówczas po wciśnięciu odpowiedz zaznaczone wcześniej cytaty automatycznie dodają się do naszej wypowiedzi.
  Odpowiedz
Dziękuje za odpowiedz, rzadko kiedy korzystam że zwykłej odpowiedzi dlatego pewnie nie zauważyłem;]
Przepraszam za post pod postem ale robię tak żeby administracja zauważyła nowe posty. Więc ostatnio zauważyłem mały błąd polega on na tym że ikonki od Podziel się są do połowy zakryte.
  Odpowiedz
(21.10.2012, 12:48)Br0nek1234 napisał(a): Więc ostatnio zauważyłem mały błąd polega on na tym że ikonki od Podziel się są do połowy zakryte.

Z tego co wiem zawsze tak było, jak się najedzie na dana ikonkę to się ona wysuwa, więc to nie jest żaden błąd, lecz tak powinno być :D
  Odpowiedz
Też wole ten styl niż jasny.
  Odpowiedz
Ciemny styl jest ODJECHANY ! :P oczywiście używam :).
  Odpowiedz
Ciemny styl jest o wiele lepszy :) Bardziej mi pasuje do ciemnego theme'u Win'a na kompie :D
[Obrazek: 3aa6a412f2f8c5f15ec9f5f23f4da4ac.png]
The strength is in the warrior, not in the weapon
  Odpowiedz
W menu panelu użytkownika jest osobisty notatnik, który nie działa.
  Odpowiedz