![[Obrazek: z-1351708190.png]](http://img.liczniki.org/20121031/z-1351708190.png)
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Nowy, ciemny styl forum
|
31.10.2012, 20:30
Według mnie te "10%" jest mało czytelne
![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
06.11.2012, 21:28
Świetny pomysł. Wydaje mi się że ciemny kolor mniej męczy oczy (przynajmniej moje). A to tego jest taki... ciemny
![]() ![]()
09.11.2012, 00:07
Mnie właśnie odwrotnie, od ciemnego koloru od razu bolą mnie oczy.
Osobiście, całkiem szczerze ciemny styl najzwyczajniej mi się nie podoba - kwestia gustu. Danie wyboru koloru forum userą forum ma swoje liczne zalety lecz również wady jakimi jest dostosowanie koloru podczas pisania wątków - tak aby były czytelne i na jasny i na ciemny forum Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Sebastian ma dzisiaj zły dzień. Nic mu się nie podoba.
![]() Seba - każdy sobie wybiera styl jaki chce i nie ma sprawy. Dostosowanie kolorów to już nasz problem. Użytkownik nie musi się martwić jakie kolory mają być w danym stylu. ![]()
09.11.2012, 01:25
Adminie nie mam złego dnia, po prostu wyrażam swoje osobiste zdanie, nie oceniam
czy coś jest dobre pod względem technicznym czy użytkowym dla wszystkich a jedynie piszę jak to jest w moim odczuciu - jeśli coś mnie irytuje, denerwuje piszę o tym. Radio jest dla mnie zbędnym gadżetem, więc tak o tym napisałem - jak dla mnie jest to promowanie jakiegoś radia wzorowanego na styl Radia RS (Red 7 bodajże się to znazywało) i tyle. Nie wiem jakie macie warunki współpracy i nie interesuje mnie to - wyraziłem tylko moją opinię, jeśli administracji nie interesują te "złe" to niech po prostu nie zadawają tego typu pytań i usuną mój wcześniejszy post. Sayanara ![]() Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
12.11.2012, 16:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.11.2012, 19:15 przez MissFuneral.)
Dzięki temu wątkowi http://odjechani.com.pl/Thread-Zegar-forum wyszło na jaw, że na ciemnym stylu nie ma zegarka, a na jasnym jest.
![]()
12.11.2012, 16:57
Mi dużo bardziej pasuję ciemny styl.
06.12.2012, 11:18
Mnie ciemny mniej drażni niż jasny, a tak czy siak pracuje przy 3 monitorach wiec lepiej dla mnie, że mam jeden element ciemny więcej
![]() |