Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowy kanał TV internetowej, filmy VOD i seriale
Zapraszam do odwiedzenia mojego testowego kanału TV internetowej
livestream.com/tonyviroos

W chwili obecnej transmitowane są: pimp my rade PL oraz polski serial bez tajemnic
Dodatkowo dostępne są filmy i seriale w kanale VOD.

Jeśli kanał będzie się podobał zostanie rozbudowany jego program o kolejne seriale i filmy.

Planowane seriale to: Dr. House 8 sezon z Lektorem oraz Gotowe na wszystko sezon 8 z Lektorem

Planowane filmy VOD: Najnowsze produkcje 2011 z Lektorem

Zapraszam do oglądania i zgłaszania swoich propozycji odnośnie zmian i ramówki kanału.

livestream.com/tonyviroos
  Odpowiedz
Ja bym zaproponował aby dodać wrestling (WWE) Z lektorem :)
(nie musi być na żywo :D)
---
  Odpowiedz
Tony!!!
Liga Mistrzów za free (wszystkie mecze w danym dniu).
Wiesz co możemy pooglądać w naszych telewizorach.
"n" się kończy - pewno będzie łyknięta przez Cyfrę+, Polsat - 1 meczyk wybrany przez ich "super" redaktorków.

Oglądalność będziesz miał ... ho ho ho i jeszcze więcej ... od podziękowań nie będziesz w stanie się opędzić.

[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Niestety w chwili obecnej nie mam jeszcze możliwości technicznych na uruchomienie transmisji na żywo.
W najlepszym wypadku mogę robić retransmisje meczów w danym dniu (o ile zdobędę nagrania meczów)
Kanał dopiero rusza więc trudno od razu wprowadzić wszystkie udogodnienia, najpierw muszę przygotować zaplecze, później pomoc w redagowaniu audycji a na końcu dopiero uruchomię transmisje na żywo
  Odpowiedz
Tony, nie chciałem na już. Przyjdzie wiosna, potem kolejny sezon. Powodzenia, będzie dobrze.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
To ja czekam na House'a.

A do koncertu życzeń dodaję swoje: klasyka kinematografii, czyli stare, dobre, czarno-białe horrory, z lektorem lub choćby napisami.
Szanse pewnie marne, ale kto wie...
  Odpowiedz
House będzie dostępny dzisiaj w VOD a nadawany będzie od 21.
Stare kino będzie w VOD ale dopiero w przyszłym tygodniu
  Odpowiedz