Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nowy smartfon do 1500zł
Pora się przerzucić na coś z androidem. Póki co mam na oku Galaxy S4 Black Edition (świetna jest ta tylna klapka).

Namówicie mnie na coś innego? Bardziej funkcjonalnego lub po prostu lepszego w tej cenie? :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Ja bym wybierał z tych modeli + ewentualnie galaxy SIV
http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/7361/7263/7505/8117/
O pamięć nie ma się co martwić, telefony obsługują pendrivy.
  Odpowiedz
Który osobiście byś wybrał i dlaczego? ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Ja skłaniałbym się ku lg g2
  Odpowiedz
LG G2 raczej, bo w nexusie 5 bateria to wielka porażka.
Na + w LG G2:
-wygląd,
-wyświetlacz,
-bateria,
-cena/jakość,
-wydajność,
-funkcjonalność,

Na - brak wejścia na kartę pamięci

Ja też przymierzam się do LG G2, ale na razie czekam na spadek ceny, bo jak wiemy przed wczoraj była premiera G3, więc cena pomału poleci w dół ;]
  Odpowiedz