Który utwór najbardziej doceniasz i za co cenisz wgl tego gościa?
O.S.T.R
|
03.11.2013, 10:12
Czy są na forum słuchacze słynnego w kulturze hiphopowej rapera O.S.T.R ?
Który utwór najbardziej doceniasz i za co cenisz wgl tego gościa? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.11.2013, 10:28
O.S.T.R jest dobry, jeden z niewielu raperow, którzy mają w 4 literach ten syf wokół i robią swoje. Lubię, lubię, nie jakoś obsesyjnie ale spoko mi najbardziej przypadla do gustu nutka' mowilas mi', nowe z hadesem też luz, no i taka bekowa- moja bugi jak spodnie
03.11.2013, 10:39
Hehhe masz rację
"Moje bugi jak spodnie Albo odwrotnie Wciskam sampel play'a na głośniki jak mnie kopnie Tak miało być pierwotnie, ustalone z góry Luz jak w mych gaciach nie wymaga fachury" O.S.T.R nie bez powodu został królem polskiego rapu, człowiek który zupełnie oddał sie tej muzyce, swojej pasji ! Wg mnie jest prawdziwym artystą.. takim z prawdziwego zdarzenia! Peja czy inny raper nie ukończył tego co on, nie doświadczył tego co on.. nie jest taki jak ON!
03.11.2013, 10:44
Ja słucham innych klimatów. Ale mimo to podobają mi się kawałki O.S.T.Rego pt. "Jutro jest dziś" i "Nierozłączny Kompan". Niemniej bardzo cenię go głównie za niebanalne teksty.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
03.11.2013, 10:45
Wiesz ja go szanuje i lubię posłuchać, ale mam kilku raperow na miejscach przed nim Beatbox sądzę, że byśmy się dogadali, najlepiej przy czymś mocniejszym i odprezajacym
03.11.2013, 10:58
To wiadome Koniak z tego względu że ile ludzi tyle jest gustów
Co proponujesz ? Co mocniejszego? xd
03.11.2013, 11:04
Czy chodzi o zielony kolor?
03.11.2013, 11:08
Ciepło!
03.11.2013, 14:01
Cwaniaki na zieloną herbatę się umawiają, a grafik to co? Tylko kawę pije?!
Brzydki zły i szczery. Nawet teraz siedzę w tej bluzie "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości