Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

O.S.T.R
Czy są na forum słuchacze słynnego w kulturze hiphopowej rapera O.S.T.R ? :)
Który utwór najbardziej doceniasz i za co cenisz wgl tego gościa?
  Odpowiedz
O.S.T.R jest dobry, jeden z niewielu raperow, którzy mają w 4 literach ten syf wokół i robią swoje. Lubię, lubię, nie jakoś obsesyjnie ale spoko :D mi najbardziej przypadla do gustu nutka' mowilas mi', nowe z hadesem też luz, no i taka bekowa- moja bugi jak spodnie :D
  Odpowiedz
Hehhe masz rację :D
"Moje bugi jak spodnie
Albo odwrotnie
Wciskam sampel play'a na głośniki jak mnie kopnie
Tak miało być pierwotnie, ustalone z góry
Luz jak w mych gaciach nie wymaga fachury"

O.S.T.R nie bez powodu został królem polskiego rapu, człowiek który zupełnie oddał sie tej muzyce, swojej pasji !
Wg mnie jest prawdziwym artystą.. takim z prawdziwego zdarzenia! :) Peja czy inny raper nie ukończył tego co on, nie doświadczył tego co on.. nie jest taki jak ON! :)
  Odpowiedz
Ja słucham innych klimatów. Ale mimo to podobają mi się kawałki O.S.T.Rego pt. "Jutro jest dziś" i "Nierozłączny Kompan". Niemniej bardzo cenię go głównie za niebanalne teksty.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Wiesz ja go szanuje i lubię posłuchać, ale mam kilku raperow na miejscach przed nim :D Beatbox sądzę, że byśmy się dogadali, najlepiej przy czymś mocniejszym i odprezajacym :diabel
  Odpowiedz
To wiadome Koniak z tego względu że ile ludzi tyle jest gustów :)
Co proponujesz ? Co mocniejszego? :D xd
  Odpowiedz
Zgadnij :D
  Odpowiedz
Czy chodzi o zielony kolor? :D
  Odpowiedz
Ciepło!
  Odpowiedz
Cwaniaki na zieloną herbatę się umawiają, a grafik to co? Tylko kawę pije?! Haha

Brzydki zły i szczery. Nawet teraz siedzę w tej bluzie ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości