Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

O co chodzi w shell?
Witam, nie wiem o co chodzi z shell :) Jeśli ja mam łącze do 7,2mbit/s (z limitem chyba 9GB)to z jaką prędkością będą dodawać się np. filmy na chomika? (teraz przez chomik boxa prędkość dodawania to ~150 kb/s)
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) :) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie :D
  Odpowiedz
Szukanie nie boli, takie tematy były wiele razy poruszane na tym forum.
Prędkość twojego internetu nie gra roli, jakie wykupisz shell, z taką prędkością będziesz wrzucać.
Chociaż optymalne jest 1mb/s twojego łącza domowego i ping max. 70ms, żeby przeglądanie było komfortowe bez '' lagów ''.
Wykupisz shell 100mb/s to będziesz wrzucał nawet do 15mb/s.
Wykupisz shell 1gb/s to będziesz wrzucał nawet do ponad 100mb/s, a o pobieraniu to nie wspomnę, to tyle.
Następnym razem wyszukiwarka się kłania.
  Odpowiedz
Hmmm, łącze masz 7.2mbit/s.... Czyli prędkość pobieranie, a dodawanie plików to w ogóle jest co inne.
Ja zapraszam na Speedtest.net sprawdzisz tam ile ci będzie wrzucać film avi ok.(700mb) itp...
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Koledze chyba chodzi o prędkości na shell, wnioskując po tytule tematu, a nie o prędkość uploadu na domowym łączu :)
  Odpowiedz
A to ja przeprasza, ale nasz kolega źle się wyraził
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Z tego co mi wiadomo to prędkość twojego neta nie ma znaczenia bo uploadujesz z innego kompa i ten u którego kupijesz podaje parametry tego sprzętu wsumie ja tylko kiedyś shella miałem to plik 1GB w max 2 minuty był

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości