O spotkaniu której gwiazdy filmowej marzysz?
|
09.01.2014, 16:25
Każdy chciałby się spotkać albo dostać autograf od gwiazdy filmowej, ale ja najbardziej to chciałbym od Tatar fejm
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
10.01.2014, 04:39
Kilkanaście autografów już mam, np.autograf Ibisza, Burneiki, Włodarczyka, Kalety, Rozmusa, Gąsowskiego, Śleszyńskiej, no i wszystkich zespołu ''basta'' i to chyba na tyle. Może kiedyś zdobędę autograf Bronka Komorowskiego, czy jakiegoś znanego boksera albo aktora serialu ''Świat według Kiepskich''
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
10.01.2014, 09:38
Paweł napisał(a):autograf Ibisza, Burneiki, Włodarczyka, Kalety, Rozmusa, Gąsowskiego, Śleszyńskiej, no i wszystkich zespołu ''basta'' i to chyba na tyle.Gdzieś to tyle wytrzasnął autografów?, sam bym chciał tyle mieć co ty.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
17.01.2014, 02:10
Myślę że:
a tak na serio myślę że Emma Watson zdecydowanie, Hermiona. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|