Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

OSZUST : sms 3 zł + Vat = 80 000pkt = 20 Gb
Chcesz kupić 80 000 pkt. co równa się 20 giga transferu za sms za 3 zł + Vat ?
Bo wiesz ja mam dużo punktów i potrzebuję 1 sms na utrzymanie domeny.
A to screen który potwierdzi moją wypłacalność
Screen:
[Obrazek: Siemasz_hxeaash.png]
Jeśli cię interesuje moja oferta.
Napisz.
GG: usunięto
  Odpowiedz
Mogę wysłać 10 smsów na próbę wysyłam jeden :) I sprawdzam ...
  Odpowiedz
Karolek jak sprawdzisz to napisz o ty bo sam chetnie bym takie cos kupil. A jesli to fake to ...
  Odpowiedz
Ta usługa to ściema ... nie wysyłajcie smsów i nie kontaktujcie się z tym użytkownikiem.

Odezwałem się do niego na gg w celu przeprowadzenia tranzakcji... oczywiście musiałem podać nr telefonu (podałem starej nie używanej karty) za moment dostałem odpowiedź oto jej treść ...

" Od numeru 92568 Dziekujemy. Odpowiedz ZAPŁATA aby rozpoczac transakcje z Electronic Arts. Koszt smsa 30.75 PLN z Vat. Całkowity koszt : 30.75 PLN Pomoc ? paymo.com/help "

Rozmowa z oszustem dla was :

[Obrazek: beztytuurh.jpg]

Oczywiście chomik trafia na Listę oszustów.
  Odpowiedz
dobrze że poczekałem..... dzięki karolekdj
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
Dzięki za info można sie naciac i to nie źle
  Odpowiedz
Dobrze, że chociaż przychodzi informacja o tym, że sms kosztuje 30zł.

Brawo za wyłapanie oszustwa !
  Odpowiedz
Karolek, brawo za czujność i mądre rozegranie całego zajścia! Podziękowania w imieniu innych użytkowników. Profil ten został dodany do listy oszustów w pozycji "Wyłudzenia".
  Odpowiedz
Brawo karolek - o to chodzi :)
  Odpowiedz
Brawo ! :)
  Odpowiedz